2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمه سختیا چیزی تویه زندگی غیر نبودن تو منو نشکسته همه ی کوچه های ک بی تو پا میذارم خیلی وقته واسه من مثل بن بسته

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

اومدم بگم دلم بارونو خ است دیدم چقدر همدل دارم 😁

هندزفری تو گوشمه تکرار رو همین یه اهنگ

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

چی اومد سر من ک قول داده بودم دیگه برنگردم..( رضا صادقی( 

ذهن من ریمیکس  پلی میشه. بعذ میره آهنگ شادمهر.. من دلم بارون. بارون دلم خواست

بعد همه گلا یا عاشقا میدونن تو بری بهار نمیشه ... 

من در تب و تاب توام خانه خراب توام.. من من دیوانه عاششششق... 

بعدی ممد نبودی ببینی شهر آوار گشته... 

میگم برو میگی نمیشه.. میگم بیا میگی نمیشه. ی بوم و دوهوا نمیشه

این ما بین غلط وغلوط هم دارم ک رسما خواننده اگه بشنوه با کِش خودشو دار میزنه 😂😂😂😂

الان خدایی هیچی

حالمم از آهنگ شادمهر بهم خورد😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چی اومد سر من ک قول داده بودم دیگه برنگردم..( رضا صادقی(  ذهن من ریمیکس  پلی میشه. بعذ ...

اون ممد نبودی ببینی فقط  

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
چی اومد سر من ک قول داده بودم دیگه برنگردم..( رضا صادقی(  ذهن من ریمیکس  پلی میشه. بعذ ...

همه ی گلا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

شهر آزاد گشته نبود؟ 😂