2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اگه کسی هست بهم کمک کنه

171 بازدید | 14 پست

من دنبال دکتر زنان هستم که ازشون کمک بگیرم البته تلفنی چون الان امکان حضوری رفتن نیست، کسی میتونه بهم معرفی کنه؟

و خدا برایم کافی است..❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنپ واقعا؟ 

آره اپلیکیشن رو نصب کن برو توی قسمت پزشک ها، برای همه چی دکتر داره، بعد برو توی قسمت دکتر زنان یه نوبت بگیر، فکر کنم 30 تومن بود هزینه مشاوره تلفنی با پزشک

من خودم استفاده نکردم ولی برای الان فکر کنم خوب باشه اگر کارت واجبه

آره اپلیکیشن رو نصب کن برو توی قسمت پزشک ها، برای همه چی دکتر داره، بعد برو توی قسمت دکتر زنان یه نو ...

عزیزم رفتم دیدم هزینه پیامکیش و تلفنیش هر کدوم ۵۰ تومن بود 🤦‍♀️تازه ادم مطمئنم نیست خوب باشن که

و خدا برایم کافی است..❤
عزیزم رفتم دیدم هزینه پیامکیش و تلفنیش هر کدوم ۵۰ تومن بود 🤦‍♀️تازه ادم مطمئنم نیست خوب باشن که

برای من زده 30 تومن پس چرا؟ نمیدونم چجوریه

حالا اگه کارتون خیلی واجبه یکیشون که نظرات کاربراش بالاتره رو میتونید امتحان کنید

برای من زده 30 تومن پس چرا؟ نمیدونم چجوریه حالا اگه کارتون خیلی واجبه یکیشون که نظرات کاربراش بالات ...

شاید شما کد تخفیف دارین ، بله عزیزم مجبور باشم دیگه این کارو میکنم ممنونم🙏

و خدا برایم کافی است..❤