2777
2789
عنوان

با جوش های صورتم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست

آزمایش ندادم اما دوران عقد هستم و بعد عروسی دوست دارم زود بچه دار بشم خیلی هم دوست دارم پسر دار بشم 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش ندادم اما دوران عقد هستم و بعد عروسی دوست دارم زود بچه دار بشم خیلی هم دوست دارم پسر دار بشم& ...

منم صورتم بعده اصلاح با بند و وکس و... جوش های گنده میزنه 

چند ساله از کرم موبر صورت  استفاده میکنم.

یکی از خانم ها هم اینجا گفت بعد اصلاح ماسک نشاسته تو خونه درست کنید بذارید صورتتون

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من یه بار رفتم آرایشگاه ارایشگره بهم گفت برای خوب شدن جوشات هرروز برو حموم از خودشم یه صابون تریاک خریدم تو حموم میزدم به صورتم

ینیا عالی بود پوستمو صاف کرد قشنگ بعد یکی دوماه

نمیدونم این برای شما جواب میده یانه چون شاید جوشاتون بخاطر هورمون باشه

دکتر زهرا فاضل . تو سناباد ه مطبش تو گوگل بزنی شمارش میاد عصر های روزهای زوج فکر کنم مطبه . کارش عال ...

ممنون انشا... بعدعیدمیرم اگ قسمت شه وکروناآرومترشه هرچندراهمونم خیلی دوره ولی دلم لک زده واس مشهدوحرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم صورتم بعده اصلاح با بند و وکس و... جوش های گنده میزنه  چند ساله از کرم موبر صورت  است ...

ماسک نشاسته رو با ماست درست میکنید؟

من یه بار رفتم آرایشگاه ارایشگره بهم گفت برای خوب شدن جوشات هرروز برو حموم از خودشم یه صابون تریاک خ ...

صابون تریاک؟من شامپوشو شنیده بودم اما صابونو نه