پدرم چند سال هست بدنبال سکته مغزی خونه نشین شده.. و اختیارات امور مالی و ... با یه وکالت تام افتاده دست برادرم و داره زیرابی میره و بنفع خودش اموال پدرمو داره حیف و میل کنه و هر وقت هم ازش توضیح میخوایم مغلطه میکنه و با دلایل غیر منطقی حتی مار و تهدید هم میکنه..مشکل فعلی این هست که با طرح یه قولنامه صوری وانمود میکنه که پدرم ارثیه پدرشو بهش فروخته که توی دادگاه رو کنه تا بتونه سند ملک رو از عموم بگیره ..عموم جریان رو بمن گفت از پدرم پرسیدم ایشون اظهار بی اطلاعی کرد و گفت من چیزی نفروختم و میخوام این ملک رو بنام تو بزنم تا حفط بشه و بمن امضا و اثر انگشت دادن حالا عموم از من خواسته بیام تو دادگاه این سند رو کنم تا برادرم محکوم بشه موندم چکار کنم میترسم پدرم پشتمو خالی کنه چون اصلا ثبات رای نداره وبشدت از پسراس میترسه و مادرم هم طرف اونارو میگیره همش.. توی دوراهی سختی قرار گرفتم با وکیل های زیادی مشورت کردم هر کی یه چی میگه .. بنظرتون شما جای من بودین این مدرک رو ارائه میکردین؟
به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
اول اینکه پدرتون نمیتونن حق عموتونو بفروشن...و اگر وراث هم اجازه بدن و حق خودشونو به پدرتون انتقال بدن پدرتون نمیتونن یک ملک رو به دو نفر انتقال بدن میشه مستحق للغیر .... و نهایتا سند موخر ک صادر میشه باطله و سندی که تاریخش جلوتر بوده و انتقال داده شده مورد قبوله