2777
2789
عنوان

از اونی که بخاطرش همیشه پای پریز برق بودین چ خبر؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشتم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

چند ساله ازش خبر ندارم فکر کنم حدود 8،9 سال

دقیقا از وقتی پیام داد بهم تو دختر خیلی خوبی هستی ولی من قصد ازدواج ندارم

منم یه پیام دادم و براش آرزوی خوشبختی کردم ولی در واقعیت

شکستم، خرد شدم

چون اولین کسی بود که تونسته بود قلبمو تصاحب کنه و منو وابسته ی خودش کنه

جوری که حتی گوشی رو با خودم تو حمام می‌بردم و چند دقیقه ی بار از زیر دوش میرفتم چک می دم جواب پیام میدادم😔 خیلی تباه بودم و ساده

البته دورا دور شنیدم که هنوز مجرده و بچه ی من 5 سالشه

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
هر کسی که بخاطرش گوشیت همش تو شارژ بود و کلی وقت برا پیام و چت میذاشتی

تو همون زری گروه گلفام هستی؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بخاطر هیچ پسری این کارو‌نکردم ولی واسه ۲ تا دوست همجنسم هنوزم‌این کارو‌میکنم انقدر که نامبروانن و ز ...

بیگ لایک

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

سرکاره همسرم♥️♥️

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اخریش؟چندتا داشتین؟ خوشبخت شین ایشالا😍

چار پنج تا! سرم درد میکرد واسه این چیزا.ولی الان عاقل شدم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚