ordibeheshtziba مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 2875 عنوان سلام من به آیدی کسی چیزی بفرستم شمارم میفته؟ 30 بازدید | 4 پست نمی دونم چطوری بفرستم شمارم نیفته به طرفآیدی تلگرام نمی دونم دارم یا نه😂😂😂 خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏 1399/09/09 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliioo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 4225 اول برو قسمت settings بعد گزینه ی privacy and ..... بعدش یه بخش داره phone number اونو بزن و خودت میبینی دیگه مخاطبینو انتخاب میکنی
ordibeheshtziba مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 2875 اول برو قسمت settings بعد گزینه ی privacy and ..... بعدش یه بخش داره phone number اونو بزن و خودت می ... ممنون عزیزم.رفتم نگاه کردم مخاطبین من نوشته....چطوری برای خودم آیدی درست کنم؟ خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
liliioo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 4225 ممنون عزیزم.رفتم نگاه کردم مخاطبین من نوشته....چطوری برای خودم آیدی درست کنم؟ همون روی settings که میزنی صفحه ای باز میشه زیر شمارت نوشته username و حتما خالیه روش بزن و یه ایدی بنویس 🙏