2777
2789
عنوان

زردی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 43 پست
ای بابا گرفتارشدیم ها من اولی ۳۸ هفته دنبا اومد زردی زیاد بود دومی نزدیکتر به تایم خودش زردی خیلی کم ...

نیلایه منم ۳۸هفته اومدخیلی نگرانشم

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وحشت دارم خدا بخير بگذرونه😰من ميخوام از هفته اينده هرروز يه كاسه عرق كاسنى بخورم 

فایده ای نداره عزیزم عرق کاسنی مهم اینه بعداز ک ب دنیا اومد اگ خدایی نکرده زرد شد بتونی زردیشو رفع کنی 

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
اره ميگن اگر ٤٠ هفتشون پر بشه نميگيرن توكل برخدا چى بگيم من كه سزارينى ام ٣٨ هفته برميدارنش

انشالاسالم وطلامت باشه

نیلایه منم ۳۸هفته اومدخیلی نگرانشم

نگران نباش عزیزم خودت تا میتونی آب لیمو شیرین وانار بخور ان شاالله نی نی هم تو دستگاه زودی خوب میشه واقعا سخته درکت میکنم 

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
من نمیگرفتم چون زردی بچم بالا بود دکتر گفت سه شبانه روز مدام زیر دستگاه باشه حتی شبا هم نمیخوابیدم&n ...

چندبودزردیش؟بالانمیاورد؟

دستگاه هم تایم داره ها، بسته به تعداد لامپ یه تایم مشخصی باید بمونه، زیاد زیر دستگاه بزاری بدنش هیدر ...

میدونم عزیزم