2777
2789
عنوان

من 9 و9 و99 فهمیدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم تو آینده ی منی البته اگه شوهرم بم بگه دوسم داره گور ب گور شده 😂

نازه بعدش چن دقه بیخواب شدم بد و بیراه میگفتم ب جفتمون همش میگفتم این چ دوست داشتنیه اخه لعنتی اه 😂😂😂😂

پی نوشت سکه رفتم 30 ملیون وام گرفتم ماشین  بخرم تو اوج گرنی ماشین بودنشد بخرم هم همه گفتن برو س ...

الهی خدا بهت بهترینا و شانسهای عالی و پی در پی بده جوری که همیشه مثل الان خداروشکر کنی عزیزم🙏🏻😍❤️🥰

چقدر قشنگ بود😍👍

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من 99/9/9، فهمیدم دوستم دوستم داره  و الان نمیدونم چه غلطی کنم

چقدر ادبیاتت بده 😂

حرف دلتو بزن

مثل ی نفر ک دیروز تاپیک زده بود عقد کرده بود از سر دلسوزی و الان میگه پشیمونم نکنید تو رو قرآن

اگه جوابت منفیه بازیش نده 

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
من شوهرم رید به اعصابم و رفت بهش گفتم واسه ماشین ثبت نام نکن رفته ثبت نام کرده 

خب چرا ثبت نام نکنه؟!!! فکرمیکنی ب این راحتیادرمیاد اسمتون؟من مرحله نهمشه شرکت میکنم ولی درنمیادکه

دردم از یار است و درمان نیز هم