2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنیم دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

ای جااانم تولدت مبارررک عزیزززززم . عب نداره شاید مشغله فکری زیادی داشته یادش نبوده پیش میاد. والا یبار منم تولد اقامون یادم رفته بود اونم ناراحت شده بود اما بهش توضیح دادم که فکرم درگیر بوده و ... قبول کرد 

زندگیا سخت شده اونم حق داره توام حق داری بعدا با خوشرویی بهش بگو چرا تولدمو یادت نبود 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خودت سخت نگیر دنیا همیشه باب میل ما نیست بالا و پایین داره یه روز به حال الانت میخندی پس بز ...

دیشب مادرم اینا میخواستن ۴ تایی جشن بگیریم گفتم نه حتما شوهرم شب یه برنامه ای داره ،کلی ذوق داشتم

تولدت مبارکه عزیز دلم ایشالا هرچقدر دوس داری عمر کنی ایشونم حتما فراموش کرده اوضاع زندگیا سخته فکر و خیال داره ناراحت نباش گلی پاشو بر خودت قر بده بابا بیخیال دنیا😉😉😉😘💃💃💃

ای جااانم تولدت مبارررک عزیزززززم . عب نداره شاید مشغله فکری زیادی داشته یادش نبوده پیش میاد. والا ی ...

مرسی عزیزم

شب کلی بهش گفتم تو نمیدونی برا چی ناراحتم؟ گفتم هیچی یادت نیس؟ گفت دست از سرم بردار چی باید یادم باشه ، دلم شکسته

مرسی عزیزم شب کلی بهش گفتم تو نمیدونی برا چی ناراحتم؟ گفتم هیچی یادت نیس؟ گفت دست از سرم بردار چی ب ...

خب عب نداره شاید واقعا یه فکر خیلی بزرگی داشته و کلا بهم ریخته بوده. دورت بگردم پاشو خوش باور کن هیچ چیزی اونقدر ارزششو نداره که خودمونو ناراحت کنیم. بعدا یبار تلافی میکنی دلت خنک میشه 😉😉😉😉

اینا بدترین چیزای دنیا هستن خواهر شوهرر منم همینه

من تو مناسبت ها خودمو میکشم تا همه چی خوب باشه، همین چندروز پیش بهش گفتم چقو خوب امسال تولدم ۹۹/۹/۹شده ،واسه اونم کلی ذوق داشتم😔

خودت !خودت رو دوست داشته باش ،باید از صبح می رفتی بیرون واسه خودت کادو وکیک یا هر چی دوست داشتی می گرفتی ،یا شب رو بیرون شام می خوردی ،شوهرت یادش بوده فقط لجبازی داره از چیزی ناراحته می خواسته خنک بشه  

خودت !خودت رو دوست داشته باش ،باید از صبح می رفتی بیرون واسه خودت کادو وکیک یا هر چی دوست داشتی می گ ...

اره یه همچین اخلاقایی داره میدونم، نمیدونستم میخواد بی توجهی کنه، وگرنه بیچاره خونوادم از صب میگفتن پاشین براخودمون جش بگیریم عکس بندازیم، گفتم نه شوهرم یادش نمیره

وای شوهر منم فکرکنم از زیر کادو در میرن نمیدونن کادرو مهم نیست یه تبریکی هم بگن کافیه

نه تنها روز تولد قهرمیکنه بلکه چند روز قبل عید هم برنامه ریزی میکنه یه بهونه الکی درست کنه کل عید قهر باشه 🤣😁از همون اول ازدواج همینجوری بود امسال که رفتیم خونمون بهش گفتم این سری بخوای قهر کنی کجامیری؟ یه جا براخودت جورکن

تولدت مبارک ولی گریه نداره ک بابا شاید مشکلی داشته شاید مشغله ای کاری چیزی ک یادش رفته

دیروز یکمم بیحال بودم افت فشار داشتم  ، اونو که میدونست، حتی یه کلمه نپرسید حالت چطوره بهتر شدی؟ 

اره یه همچین اخلاقایی داره میدونم، نمیدونستم میخواد بی توجهی کنه، وگرنه بیچاره خونوادم از صب میگفتن ...

اشکالی نداره برای روز زن وعید و...آماده باش اصلا ازش توقع نداشته باش جشن بگیر و ..،اگه بی محلی کنی دیگه این کارش رو انجام نمی ده چون همه دنبال توجه هستند