بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=166347477]مرسی ممنون گلم این دوهفته بسته هست زیر زمین یا از همون اول بسته بود؟ [/QUOT نامه ا ...
مرسی عزیزم❤️اخه من شدید حس میکنم افسردگی گرفتم فقط نیاز دارم برم یه گوشه تو حرم بشینم تا به خودم بیام اونجا هم خونه فایملامون هست ک برم پیششون اونا رعایت هم نمیکنن براشون مهم نیست مهمون بره خودشونم اومدن خونه ما تو همین کرونا.. دیگه به یه حدی رسیدم میدونم کرونا بگیرم از این وضعیت بهتره... مرسی خدا خیرت بده ک جوابم دادی
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
مرسی عزیزم❤️اخه من شدید حس میکنم افسردگی گرفتم فقط نیاز دارم برم یه گوشه تو حرم بشینم تا به خودم بیا ...
از امام رضا کمک بخواه. زیارت امام رضا غم را میبره. از راه دور بخون. برای رفع افسردگی یه سری دعاهای خوبی وجود داره که حاج آقای عباس نژاد که اتفاقا تو مشهد ن میدن. تاپیک حرز امام جواد منو بخون شاید ب دردت خورد
بزن سونوگرافی نرگس افضلی من برا هردو دخترم اونحا رفتم کنارش آزمایشگاه هم هست همونجا آزمایشم میدی تو خیابون ابن سینا ساختمون 46 برو وقت بگیر
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت