2777
2789
عنوان

کرونا کی قراره تموم بشه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 85 پست
نبود قطعا

نه بابا ایران فکر کنم تا چند سال بعد از رفتن کرونا هم درگیر باشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من زن عموم رو به خاطر کرونا از دست دادم شوهر دوستم.خاله دوستم در عرض ده روز سه نفراز کسایی که میشناختم فوت شدن به خاطر کرونا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من زن عموم رو به خاطر کرونا از دست دادم شوهر دوستم.خاله دوستم در عرض ده روز سه نفراز کسایی که میشناخ ...

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃

تا وقتی که یه مشت نخاله تو دنیا هست که هنوز مثل اسپایدر منو سوپر من میان بیرون و هیییییععععچچچ اعتقادی به کرونا ندارن همچنان پا برجاست و متاسفانه هر روز باید شاهد مرگ عزیزان باشیم

با تشکر از همراهی شما ستاد# ملی مبارزه با بیشعوران نترس از کرونا :/

تا وقتی که یه مشت نخاله تو دنیا هست که هنوز مثل اسپایدر منوخودم سوپر من میان بیرون و هیییییععععچچچ ا ...

دقیقا👌👌👌🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

هر وقت روحانی بره کرونا هم باهاش میره

آیا روحانی باعث پخش ویروس شده است  

حالا گرونی رو گفتن مقصرش فقط روحانیه. یه عده کم هم باور کردن دیگه خدایی کرونا رو نندازین گردن این بدبخت😂😂😂😂😂

تا وقتی که یه مشت نخاله تو دنیا هست که هنوز مثل اسپایدر منوخودم سوپر من میان بیرون و هیییییععععچچچ ا ...

این دقیقا برادر شوهر و جاری منه.یعنی فکر کنم تو کرونا جایی نمونده که نرفته باشن.هر هفته شمشک دیزین هر روز کوچه بازار.مهمونی .

آیا روحانی باعث پخش ویروس شده است     حالا گرونی رو گفتن مقصرش فقط روحانیه. یه عده کم هم ...

گرونی گردن کیه پس؟

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها

مادرشوهر من که معتقده کرونا وجود نداره و اینایی هم که فوت شدن قسمتشون بوده. حتی خواهرش کرونا گرفت وضعش بد بود. خواهرش میگفت کروناست. ولی این قبول نمیکرد😑

مادرشوهر من که معتقده کرونا وجود نداره و اینایی هم که فوت شدن قسمتشون بوده. حتی خواهرش کرونا گرفت وض ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️