2777
2789
عنوان

آیا گول زدن شوهر برای بچه دار شدن درست است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت شدی؟

اولش که تا تست دادم سریع گفت سقط

رفتیم دکتر .اونم‌گفت سونو بده بیا سقط کنم .رفتم سونو دادم ۵ هفته بود

شوهرم گفت بیخیال بابا خدا داده دیگه

ولی جالبه که من اصلا قصدم سقط نبود .فقط عین اسکولا دنبال شوهرم راه افتادم .حال شوهرمو میدیدم میخندیدم😂🤕🤕🤕🤕

اونم خونسردی منو میدید حرصش میگرقت 

الان پسرم تموم زندگیمه😍

۳ سال ، نمیخوام تنها باشه ، خودم خیلی تنها بودم

وای توروخدا همچین اشتباهی نکنی اگه دوسش داریو به فکرشی نکن،همینو بهش رسیدگی کن براش وقت بزار حداقل 5سالش که شد فکر دومی باش،من دحترم دوسالش بود ناخواسته باردار شدم الان سه سالشه پسرمم یک ماهش زوزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم از همه بدتر عذاب وجدانی که.به خاطر دخترم دارمو فکر میکنم در حقش ظلم شده چون اصلا نمیتونم مثل قبلا براش وقت بزارم اعصابم ضعیف شده و سرهرچیزی دعواش میکنم بعدش انقدر پشیمون میکنمو حرص میخورم که نگو،خلاصه که نکن این کارو

وای توروخدا همچین اشتباهی نکنی اگه دوسش داریو به فکرشی نکن،همینو بهش رسیدگی کن براش وقت بزار حداقل 5 ...

ای وای بیچاره بچه چرا اونو دعوا میکنی من اصلا به خاطر اولی میخوام بچه بیارم همه روانشناسا میگن بهترین فاصله ۳ ساله آخه🥺

اولش که تا تست دادم سریع گفت سقط رفتیم دکتر .اونم‌گفت سونو بده بیا سقط کنم .رفتم سونو دادم ۵ هفته ب ...

چه دکتر باحالی سریع قبول کرده سقط کنه، شوهرت با بچت خوبه؟ یکی از دوستام به زور حامله شد شوهرش اصلا تا ۶ ماه به بچش دست نزد الان دو سالشه شوهره خیلی پشیمونه ولی دوستم ۶ ماه عذاب کشید

چه دکتر باحالی سریع قبول کرده سقط کنه، شوهرت با بچت خوبه؟ یکی از دوستام به زور حامله شد شوهرش اصلا ت ...

قبول نکردم 

فقط باهاش رفتم اونم با لب خندون 

کلی خوشحال بودم از بابت بچه 

فقط پولش حروم شد 😂

اره شدیدا دوسش داره 

شبام بغل خودش میخوابه 

الان بغل همن 

ای وای بیچاره بچه چرا اونو دعوا میکنی من اصلا به خاطر اولی میخوام بچه بیارم همه روانشناسا میگن بهتری ...

چونکه آدمم یدفه کم میارم دیگه😢 رسیدگی به نوزاد سروکله زدن با بچه سه ساله کارای خونه صبر ایوب میخوادو عصاب قوی که ندارم،میبینی که تا الانم بیدارم چون پسرم بیداره هنوز سه ساعت نخوابیدمم باز باید پاشم به فکر ناهار باشم