2777
2789

نمیدونم ،انشاالله هر چی زودتر بهتر بشی .‌..خودمم درگیرم 

اما چیزی که میدونم و بهش رسیدم اینه که فک میکنم افسردگی واقعا بیماری بدیه ،شاید اگه نگذرونده بودم خودم و قبلنا بهم می گفتن افسردگی ممکنه به کجا برسه و باعث چه اوضاعی بشه باورم نمیشد و فک میکردم ن چ جوری آخه ،اینجوری نمیشه ،اما حالا خوب میفهمم..‌.واقعا میتونه آزار دهنده و سخت و نابود کننده باشه ... 

اینا فقط حرفام بود و درد دل که خواستم بگم،  نمیخوام منفی باشم و باعث ناامیدی بشم  .‌‌.. انشاالله شفای همه مریضای جسم و روان... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ممنون میشم

یه جملس که من روی دستم خال کوبی کردم و خودم ساختمش...برا افسردگیم استفاده میکنم و اون اینه forced life ...

ینی زندگی اجباری

تو باید بدونی هرچیزی اجباریه برای یه ادم افسرده ، اجباری باید به خودت برسی ، اجباری باید بری کلاس ، اجباری باید درس بخونی ، اجباری باید کار کنی ، اجباری هررررچیزی که فکرشو میکنی و در اخر اجباری زندگی کنی ، اون لحظاتی ک نمیتونی کاری انجام بدی خودتو مجبور کن انجام بدی مجبور کن با دیگران بخندی و چیزای دیگه...

ماها میگذره و میبنی حالت بهتر شده..

تو حینش دنبال حال بهتر نباش اما کنار نکش

راستی اگه این کارو نکنی و هی تو مکان امنت بمونی در آخر ممکنه خودکشی کنی...

پس با هر زوری ک شده پاشو و کاراتو انجام بده

مرده ی بی تحرک نباش

مرده ی متحرک باش

تمام

یه جملس که من روی دستم خال کوبی کردم و خودم ساختمش...برا افسردگیم استفاده میکنم و اون اینه forced li ...

ممنونم عزیزم حتما خودم مجبور میکنم‌ به انجام وظایفم از این به بعدد ....شما قرص و اینا مصرف کردین؟من طب سنتی هم شنیدم 

ممنونم عزیزم حتما خودم مجبور میکنم‌ به انجام وظایفم از این به بعدد ....شما قرص و اینا مصرف کردین؟من ...

اره ولی قرص خالی فایده نداره اگ حین کارات مصرف کنی اونم دوز پایین خوبه...

راستش بیشتر خواب اوره قرصا اما فعالیت از همه چی برا یه افسرده واجب تره

اهان یعنی روانشناس و پزشک باهم؟

بله روانپزشک و روانشناس بالینی باهم ولی بهتره اول پیش روانپزشک برید تا دارو تجویز کنه داروها رو مصرف کنید کمی که حالتون بهتر شد میتوانید روان درمانی رو شروع کنید

میفهمم که سخته و حالتون خوب نیست ولی اگ تمایل دارید در موردش صحبت کنید.الان دقیقا در چه فاز و حالی هستید؟ افکار واحساساتتون چیه؟  چندتا کتاب خوب برای افسردگی اگر خاستید معرفی میکنم عزیزم

میفهمم که سخته و حالتون خوب نیست ولی اگ تمایل دارید در موردش صحبت کنید.الان دقیقا در چه فاز و حالی ه ...

واقعا تو حال خوبی نیستم نمیتونم کارام انجام بدم همه چی برام سخته حتی ساده ترین کارها خوابمم داغون بهم ریخته همش گریه ام میاد اما جدیدا اشک هم ندارم 😟😔

ب منم معرفی کن

چشم . اولیش کتاب ( از حال بد به حال خوب ) هست اسمش. نویسنده: دکتر دیوید برنز . مترجم: مهدی قراچه داغی. کتاب خوب و شیوایی است وراهکار ها و تمریناتی برای افراد افسرده داره. دومین کتاب یخورده تخصصی تر هست اگر با اصطلاحات روانشناسی آشنایی دارید. معرفی کنم خدمتتون

واقعا تو حال خوبی نیستم نمیتونم کارام انجام بدم همه چی برام سخته حتی ساده ترین کارها خوابمم داغون به ...

الهی عزیزم اینها همش سخته  وحتما خیلی اذیت میشید و باعث میشه در یک دور باطل بیفتید واین چرخه همش تکرار بشه. افکارتون چیه؟ به چی فکر میکنید؟ دلیل اینکه اینطوری شدید چیه؟

بله دقیقا همین کار کردم اما قرص اعصاب نوشت اخه به شدت عصبی ام خیلی خشم دارم اونا خواب اور بود بهش گف ...

عوارض قرص اعصاب همین خواب آور بودنش میگفتی دوزش رو کم کنه یا دارو رو عوض کنه

چون بدون دارو کار خیلی سخت میشه باید همزمان دارو و مشاوره باشه

عزیزم حتما در کنار مصرف داروهات روان درمانی بشو بهت کمک میکنه 

من روانشناس و درمانگر خیلی خوب سراغ دارم افسردگی شدید خواهرم رو خوب کرد خودمم ویشش میرم الان ازش راضی م واقعا جواب میده

خواستی بهم پیام بده بهت معرفی کنم 

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍