2777
2789
عنوان

مادرم فهمید بابام خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 65 پست
منم نفهمیدم که شوهر عمم با خواهر شوهر یکی از عمه هام رابطه داره.ولی صداش و در نیوردم چون عمم بفهمه م ...

آره. نگو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید وقتی گفته نمیخوامت بزار بر هر جا که لیاقتشه.مادر تو براش بجه بزرگ شد تو همه مشکلات کنارش بود. ...

نهههههه اصلا اینطور نمیشه بخدا که تا الان همچین کاری نکرده اولین باره فقط من میخوام راهنمایی کنین من چی بگم میخوام ببینم جای من باشین به اون زن چی میگین 

چرا مردا اینجوری شدن؟ بچه ها یه سوال دارم ، یه روانشناس می گفت صد در صد تو روابط بین زن و شوهری که ...

به نظرم نه اشتباهه بعضیا عادت دارن همسایه خواهرم مرد به زنش میگفت دست خودم نیس

نهههههه اصلا اینطور نمیشه بخدا که تا الان همچین کاری نکرده اولین باره فقط من میخوام راهنمایی کنین من ...

بخدا مردا خ نامردن.چرا نمیشه وقتی به مامانت گفته طلاق میخوام و میخوام ازدواح کنم.نمیخوامم ناراحتت کنم ولی مطمئن باش صیغش میکنه.شما هم میتونید پنهان کاری کنید و صداش و در نیارید.ببخشید الان مشکل زنه نیست پدرته

چرا مردا اینجوری شدن؟ بچه ها یه سوال دارم ، یه روانشناس می گفت صد در صد تو روابط بین زن و شوهری که ...

درست یه چیزی هست منم گفتم هدفش چیه مشکل چیه کجا کمبود داشته مادرم زن محکمیه نمیدونم چطور بگم ولی کلی بگم مادرم زن فوق العاده تمیز و شیک که خیلی به خودش میرسه سعی میکنه شیکترین چیزارو بپوشه میگه من اصلا کم نمیزارم درست نیس بگم حتی میگه من اگر دلم نخواسته ولی پدرتون رابطه خواسته قبول کردم لباس لختی پوشیدم آرایش کردم 

به نظرت حق عمم نیست که بفهمه؟من اشتباه نکردم

نه٬ کار درست اینه که نگی. اگرم یه روزی گندش در اومد نگو که خبر داشتی. 

بعضی چیزا رو نباید گفت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️