2777
2789

سلام بچه ها من برای جهیزیم سیاهه و فاکتور ندارم شوهرمم میگه نمیدم بهت میخوام ی روز صب ک رفت سرکار همه چیو جمع کنم ببرم بعد اگه شکایت کنه چی میشه؟میگه مهرتو ببخش تا وسیله هارو بهت بدم توافقی جداشیم منم نمیخوام ببخشم چون بهم خیانت کرده خیلی ازش بدم اومده میخوام مهرمو بذارم اجرا تا حداقل اینجوری یکم دلم خنک شه 

الان گیر وسیله هامم فقط  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ یعنی دزدی حساب میشه؟اگه زیر بار نرم چی؟بگم من وسیله هارو نبردم 

ببین من خالم مثل تو بود همه چی رو سر خود بار کرد اورد شوهرش رفت شکایت کزد که وسیله هامو برده قاصی حکم داد که بیان خونه رو بگردن تازه تو که فاکتورشو نداری بدتره🤦‍♀️اصلا این کارو نکن بدتره فقط و فقط مهرتو بذار اجرا و درخواست طلاق بده

منم نه فاکتور داشتم نه سیاهه. ولی تقاضای استرداد جهیزیه دادم و شاهد بردم. اون ادعا کرد من خریدم گفتم ...

عه پس شاهدم میشه من شنیدم فقط فاکتور یا سیاهه باید باشه

عه پس شاهدم میشه من شنیدم فقط فاکتور یا سیاهه باید باشه

نه شما تقاضای استرداد بده. البته فقط برای وسایلی که خودت خریدی. اگر یچیزی رو بگی اون فاکتور بده همش خراب میشه. بعدم شاهد ببر.

مهریه ات چقدر هست؟ به نظرم تو پیگیر طلاقت باش و مهرت رو بزار اجرا بعد یه کاری واسه جهازت میکنی دیگه

114 آره پس همون مهریمو پیگیر میشم خیلی زرنگه میخواد مهرمو ببخشم ک وسایل خودمو بده خودم 

جدی؟ یعنی دزدی حساب میشه؟اگه زیر بار نرم چی؟بگم من وسیله هارو نبردم 

ببین برودادخواست دستورموفقت استردادجهیزیه بگیر توکدوم استان زندگی میکنی تاباتوجه به محل زندگیت راهنمایی کنم