2777
2789

میخوام لپ تاپ بخرمم، البته لپ تاپ داریم مدل سال ۹۰،

هیچ اطلاعی در مورد مدلا ندارم، لطفا راهنماییم کنید

زندگی رو سخت نگیر ،تا زندگی هم به تو سخت نگیره  

تا چه حد هزینه میکنی

برای چه کاری میخوای

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا چه حد هزینه میکنی برای چه کاری میخوای

هفت هشت تومن ،برای کارخاصی لازم ندارم،بیشتر برای عکسای توی گوشی رو داخلش بریزم، و نرم افزارای عادی که لازم میشه،و کلیپ و فیلمای درسی رو هم باهاش کارکنم

هفت هشت تومن ،برای کارخاصی لازم ندارم،بیشتر برای عکسای توی گوشی رو داخلش بریزم، و نرم افزارای عادی ک ...

از بین سری x ایسوس یه دونه هست 9 تومن بود سه هفته پیش, نسبت به قیمتش هم امکاناتش خوبه

مدل X543 MA-AM

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
برو سایت https://lotuslaptop.com/  هم قیمت هاشون خوبه هم اینکه بری مغازشون اطلاعات کامل بهت می ...

توی سایتی که گفتین،

یک لپ تاپ 15 اینچ لنوو مدل E,

تقریبا نه تومن زده،

به نظرتون خوبه مدلش؟ 

توی سایتی که گفتین، یک لپ تاپ 15 اینچ لنوو مدل E, تقریبا نه تومن زده، به نظرتون خوبه مدلش؟ 

لپتاپ حدود ۱۰ تا مشخصه داره . شما برای چه کاری می‌خواهید . بازار که باز شد حضوری برید فروشنده اش کامل راهنمایبتون میکنه . 

در حال حاضر متاهل هستم
از بین سری x ایسوس یه دونه هست 9 تومن بود سه هفته پیش, نسبت به قیمتش هم امکاناتش خوبه مدل X543 MA-A ...

ممنون عزیزم، با قیمتایی که زده بود فعلا لپ تاپ خریدن از سرم پرید

قیمتاش 37تومن،60 تومن ،احتمالا نه تومنیش یک چیز بدردنخور باید باشه

فعلا برم پولمو بزارم توی بورس، اونم ضرر نده سود نمیده