2777
2789

خانما من دکترمن گفت وقتی آمپول زدی دقیقا ۳۰ساعت بعد یه رابطه داشته باش چون برای پسرمیخوام .خانمایی که برای پسر رفتن شماکی اقدام داشتین وقتی امپول زدین

آخه چه فرقی میکنه پسر یا دختر این کارا چیه 

گفتم اونایی که میدونن جواب بدن.خودم یه چیزی میدونم که دنبالش میگردم باید ازشما نطربگیرم چرا وقتی نمیتونید جواب بدید چیزی میگید که آدم ناراحت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع ندارم فقط میدونم تو زمان رابطه شما باس زودتر ارضا بشی و توت فرنگی بخوری .شوهرتم باس مزاجش کامل گرم باشه و موز و اینا بخورن

هر چ خدا خاست همان میشود

آنچه دلم خاست ن ان میشود

از همون شبی ک اممپول زدی هرشب تا سه شب اقدام کن.سعی کن نمک بخوری تاخونت قلیایی بشه مثلا خیارشور یا انار ترش .یا نیم ساعت قبل نزدیکی تو جوش شیرین اب ولرم بشین.قبل اقدامت تواین شبا بهش قهوه غلیظ بده تا سرعت اسپرمو ببره بالا.خودتو شوهرت همین شبا چای دارچین وزنجفیل وهل وزعفرون درست کن یک ساعت قبلش بخورین.انار ترش خیلی موثره .تواین روزات..اول خدا بعدم تلاش خودت.هرچی صلاحت بشه انشاالله همون میشه