2777
2789

عخی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

آره واقعا 

منم خیلی دلم میخواد یک دوست صمیمی داشتهباشم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست تا وقتی براش منفعت داری  بدهکاره و پول میخواد مهربون میشه میا سمتت یا حوصلش سر رفته میخواد با یکی دردو دل کنه یا بیرون بره 

راهنمایی و مشاوره میخواد برای ارایشگاه و خریدو چیو چی ....

در غیر این صورت یادش نمی افتی 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
دوست تا وقتی براش منفعت داری  بدهکاره و پول میخواد مهربون میشه میا سمتت یا حوصلش سر رفته میخواد ...

درسته دقیقا همینطوره.

ولی بعضی دوستا رو میبینم حسرت میخورم که چقدر خوبن با هم

رفیق واقعی وجود نداره من بارهاضربه خوردم رفیق داشتم که هرشب پیش هم بودیم پیش هم میخوابیدیم همه جاباهم بودیم اخرش بدجور بهم ضربه زد دگ سعی میکنم باکسی صمیمی نشم

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
وجود نداره 

😞

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
رفیق واقعی وجود نداره من بارهاضربه خوردم رفیق داشتم که هرشب پیش هم بودیم پیش هم میخوابیدیم همه جاباه ...

منم از این ضربه ها خوردم به همین خاطر هست که میگم دوست خوب دیگه وجود نداره