2777
2789
عنوان

اقدام برای حامله شدن

194 بازدید | 16 پست

دوستان نظرتون چیه مثلا بزارین بعد از ۱۴ سال بعد از ازدواج حامله بشین خوبه یا بد 

مثلا من خودم ۱۴ سال دیگ میشه ۳۱ سالم 

نامزدم ۳۶

😐حالا حمله نکنین بگین هنوز عقد نکرده ب فکر حامله شدنی داشتم ب ابنا فکر میکردم ک فردا بچه دار میشن حوصلم سر رفته بود فکرشو کردم گفتم من ب این زودیا بچه نمیخوام مثلا ۱۴ سال دیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اول تصمیم گرفتم که ده سال بعد بچه دار بشم ولی وقتی متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم بعد پنج سال اقدام کردیم 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

فاصلع سنیت با بچت خیلییییی زیاد میشه . 

اصلا ممکنه بعدش بچه دار نشی و سنت بگذره. 

اولی رو بیار دومی رو هرموقع دوست داشتی بیار. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بی خود ازدواج نکن بس برای اینکه مادر شوهر هزارتا حرف درمیاره عروسم نازاست بعدشم بماند 

اره اینم هست ممکنه اینجوری بگه ولی قضاوت دیگران ب هرحال نباید تصمیمات و نظرات ک درمورد زندگی شخصیمه رو مختل کنه زودم بیاریم میگه وااای بچمو بدبخت کرد 😂 ب نظرم نظر و خودم و شوهرم در آینده مهمه ن حرف و سخن دیگران 

دیره اونموقع دگ ادم حوصله نداده

اخه فکرشو ک کردم گفتم قشنگ بزارم پخته تر بشم شرایط زندگی برای بچه مناسب باشه عشق و حال و تفریح و اینا هم کرده باشم با شوهرم زیاد زود دستمونو بد نکنیم