2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بساط تو  ۱/۱/۱۴۰۱ و  ۲/۲/۱۴۰۲ و . . . ادامه داره یعنی؟😑🤦🏻‍♀️

تا ۱۲ سال دیگه آره مثل اینکه😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

حمام کنم

کلم پلو درس کنم

ورزش کنم

کاریم به  نه نه ندارم🤪

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

ساعت ۱۲ میرم حموم ساعت ۱ تکالیف زبان و مینوسم تا ساعت ۵ کلاس دارم بعد اون یکی کلاسم شروع  میشه  بعدش می خوابم برنامه فردای من

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم

ی کلاس ۸ تا ۱۰ یکی هم ۴ تا ۶

این وسط ی ناهاری هم میپزم یا ماکارونی یا کتلت

تولد داداشمم هست باید بهش زنگ بزنم شامم هرکدومو واسه ناهار درست نکردم واسه شام میپزم احتمالا دوباره ی جر و بحثی هم بین منو شوهرم پیش بیاد دعا کنید مشکلم حل شه😔

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

این که بعضیا اینجا خیلی جدی از حس ششم و تاریخ خاص حرف میزنند برام عجیبه

تازه حس ششمی ها پربازدید میشن🥶🥶🤯

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹