2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو نفر گفتن شاهان خواستم بگم یکی از اون دو نفر منم😂

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

یوهان اسم آلمانی هستش البته کجایی بودنش برام مهم نیست فقط بنظرم قشنگ اومد و معنیشم قشنگه 🤗

آریا هم چون بین المللی اسم دختر هستش منصرف شدم و دیگه خیلی شبیه آرین میشه

وای بزار یوهااااان 🥺🥺🥺🥺یاد سریال دکتر یوهان افتادم 

خیلی دوست دارم این اسمو ولی حتی واسه انتخاب اسم هم اختیار کامل نداریم اینجا 😬

فعلا درخواست دادم به ثبت احوال حالا ببینیم آخر نظرسنجی و نظر ثبت احوال چی میشه 

شاهان اسم انتخابیه شوهرمه 😂 از همه کمتر انتخابش کردن اون یکی هم فکرکنم خودشه که رای داده

از همشون خاص تره😂😍

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
عزیزم تو شوهرمی؟ راستشو بگو 😂😂😂

دیوونه🤣🤣🤣از اسمای انتخابی خودمه😍