2777
2789

مجردم صدتا ازمایش ایچ کدوم نبود  هیچی شکر خدا  الان گفت اگه هنوز  اذیتی برو ام ار آی گرفتم دفترچمو اومدم خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که این همه هزینه کردی و آزمایشات مختلف دادی، برای طب سنتی هم برو پیش متخصص طب سنتی. اینطوری خیلی بهتره. درمان‌ها در طب سنتی، برای همه یکسان نیست، بسته به مزاج افراد درمان‌ها متفاوته. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
کاربر مرد هستم 09192328653 آ رضایی از رفقا هستن  طب سنتی  اسلامی کار کرده

تلفنی ویزیت میکنه؟

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
کاربر مرد هستم 09192328653 آ رضایی از رفقا هستن  طب سنتی  اسلامی کار کرده

ببخشید من شمارو ریپلای میکنم.

میخواستم بدونم این آقایی ک معرفی کردین میتونن دارویی برای کنترل یا درمان روماتیسم بدن؟؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ببخشید من شمارو ریپلای میکنم. میخواستم بدونم این آقایی ک معرفی کردین میتونن دارویی برای کنترل یا در ...

خواهش میکنم

یه مشورتی با هاشون کنید ،ببینید چی میگن.

اگر تهرانی 

دکتر افراسیابانی  و کرد افشاری و...خوبن

توشیراز  نمیشناسم حالا باید کرونا وضعش بهتر شه برم طب سنتی پیدا کنم

عزیزم، دکتر ملاحی هم پزشک متخصص طب نوین هستن، هم بیست ساله که طب سنتی کار میکنن. کاملاً قابل اطمینان هستن. 

میدونم که تلفنی هم ویزیت میکنن، برای دوستانی که شهرهای دیگه یا حتی خارج از کشور هستن. 

اگر اینستاگرام داری، آیدی پیجشون اینه: dr_mallahi.54   دکتر علی محمد ملاحی. 

بیوی پیجشون شماره تماس هست. زنگ بزن بپرس.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ایشان کاشانه تلفن بعضی وقتها جواب میده گفتم کار مدیر حل بشه 

مدیر کاشانیه؟

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
خواهش میکنم یه مشورتی با هاشون کنید ،ببینید چی میگن. اگر تهرانی  دکتر افراسیابانی  و کر ...

تهران نیستم متاسفانه..

رشت هستم مادرم سالهاست درگیره و دکترهم فقط کورتونو زیاد میکنه براش و روز ب روز بدتر میشه..حتما تماس میگیرم ممنون از شما

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤