2777
2789
عنوان

عادت خیانت همسر

409 بازدید | 18 پست

بعد از فهمیدن ماجرای خیانت بی دلیلش چندین ساله ک رو خودم کار میکنم صبور باشم و زندگی رو بسازم بخاطر بچه ها 

خودم هات هستم و احساسی . اما شوهرم سنگدل و مدام سرو گوشش میجنبه . وقتی هم دیگه زدم ب سیم آخر و بهش ثابت کردم ک بی دلیل با زنای مردم رابطه داره و عرضه نداره منو سیر کنه تو رابطه....شروع کرد قسم و قرآن و آیه ک دفعه اول وآخرم هست.  منم بخاطر زندگیی ک  با رنج ب جایی رسونده بودم عذرش رو قبول کردم با این شرط ک اگه تکرار شد آپارتمان رو بفروشم ک برم و پشت سرمم نیگا نکنم 

اما هم اون تکرارکرد هم من نفروختم و نرفتم و نشستم آبروداری ..آخه بچه ها دم بختن و ب آینده شون لطمه وارد میشه 

موندم چکار کنم چندماهه ک حتی نمیتونم نگاش کنم چ برسه ب رابطه و عشق  و این مسخره بازیا..

ازش متنفر شدم

خودم شاغلم و اصلا ازش پول نمیگیرم و چیزی نمیخوام چون متنفر شدم . 

واقعا مستاصل شدم منم آدمم یک زن عاطفی محبت ندیده .

فقطمنتظر چوب خدام ک میگن بیصداست. 

ان شاالله کرونا بکشتش ب امرخداوند متعال.

شما بگین چکار کنم 

پرخاشگر و دست بزن داره و خسیس 

ی بار شگایت کردم با پارتی بازی تبرئه شد 

منم نشستم و اون جری تر شد 

فقط ب عشق بچه هام موندم ک آسیب روحی نبینن و زندگی شون خراب نشه تو این موقعیت حساس زندگی شون 

بگین چکار کنم واقعا 

جدا زندگی کنین اپارتمان مال شماست ؟حداقل مهرییتو بگیر 

منم جاریم 20 سال تحمل کرد بخاطر دختررش شوهرش کار نمیکرد معتاد بود جاریم میرفت سرکار اجاره میداد ..الان فهمیدم طلاق گرفته براش خوشحالم

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اینا بیمار جنسی هستن داماد ما حتی به خواهر خانماش پیشنهاد داد... برادرم قسم خورده تیکه تیکه کنه اون عوضیو. درست بشو نیستن

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

چنتا بچه داری 

دیگه مطمنه شما به پای این خیانتاش میمونید و میسازید ترک نمیکنه ...خوبه استقلال مالی دارید و خودتون شاغل ید ..واقعا اگه قرار ادم نشه زندگی تون واقعا عذاب میشه چه فایده ای داره این زندگی ..

واقعا باید بری پیش روانشناس 

شرایطت مثل دوست منه، برو حتما یه لحظه هم تعلل نکن

خواستی من روانشناس خوب میشناسم بهت معرفی میکنم هم خودم پیشش میرم هم دوستمو فرستادم اونم زندکیش خیلی فرق کرده از وقتی میره

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

چند سالتونه بچه ها چند سالشونه عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

راست میگین بچه ها 

باید خودم تغییر بدم وضعیت افتضاح رو 

ی فرصت مناسب ترکش میکنم 

هیشکی باهاش همراه نیس بس بداخلاقه ن اقوامش نه خانواده  نه دوست نه بچه ها 

مطمئنم تو تنهایی جون میده 

به نظر من جدا زندگی کن با بچه هات

حتی اگه نمیخوای طلاق بگیری

اینطوری با این فشار روحی اخرش خدای نکرده مریضی میگیری و اونوقت حتی نمیتونی از بچه هاتم حمایت کنی

اول از همه باید از خودت مراقبت کنی که بتونی بالای سر بچه هات باشی

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود