2777
2789
عنوان

کمکککککککککک

117 بازدید | 24 پست

بچه ی من میگه برام کارتون اولگارد😐رو دانلودکن.میگه یه موجودسبزه که تو شبکه ی پویامیده.

بچم نمیتونه قشنگ تلفظ کنه فکرکنم داره اسمشواشتباه میگه.از بچتون میپرسین اون موجودسبزشبکه پویااسمش چیه؟لطفااا

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم بیشتر توضیح بده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اسکار؟

اسکار که زرده نه؟

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
اون مارمولکه نه.به اون میگه اوسکارسوسیس😁. ولی میگه اولگارد سبز😐گوگل همچین چیزی نداره

باورم نمیشه ی همچین چیزی سرچ کردم😂

این لینکه رو باز کن ب کوچولوت نشون بده بپرس کدومو میگه

https://www.google.com/search?q=انیمیشن سبز شبکه پویا&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=vin&sxsrf=ALeKk00SG3mZ8yfsZhCzq3p0eLv97-MMwA:1606572554203&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjqo5iTtaXtAhUDShUIHQKhBI4Q_AUoAnoECAMQAg&biw=412&bih=718&dpr=2.63

الان بیشتر ذوق بچه ت را دارم میکنم تا اسم کارتون😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ای جااااانم 🥰🥰🥰🥰🥰

😁.من بهش قول دادم به عنوان جایزه این کارتونو دانلودکنم.گوگل پیدانمیکنه

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.
یه دخترم توش هست.اون پسره عاشق بیسکوییته.قهرمانم هستن😐.اون موجود سبز پسره

بااین توصیفات پسرم میگه سریال شب نقاب

اسم پسره سیرگو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔