2777
2789

بعد از فهمیدن ماجرای خیانت بی دلیلش چندین ساله ک رو خودم کار میکنم صبور باشم و زندگی رو بسازم بخاطر بچه ها 

خودم هات هستم و احساسی . اما شوهرم سنگدل و مدام سرو گوشش میجنبه . وقتی هم دیگه زدم ب سیم آخر و بهش ثابت کردم ک بی دلیل با زنای مردم رابطه داره و عرضه نداره منو سیر کنه تو رابطه....شروع کرد قسم و قرآن و آیه ک دفعه اول وآخرم هست.  منم بخاطر زندگیی ک  با رنج ب جایی رسونده بودم عذرش رو قبول کردم با این شرط ک اگه تکرار شد آپارتمان رو بفروشم ک برم و پشت سرمم نیگا نکنم 

اما هم اون تکرارکرد هم من نفروختم و نرفتم و نشستم آبروداری ..آخه بچه ها دم بختن و ب آینده شون لطمه وارد میشه 

موندم چکار کنم چندماهه ک حتی نمیتونم نگاش کنم چ برسه ب رابطه و عشق  و این مسخره بازیا..

ازش متنفر شدم

خودم شاغلم و اصلا ازش پول نمیگیرم و چیزی نمیخوام چون متنفر شدم . 

واقعا مستاصل شدم منم آدمم یک زن عاطفی محبت ندیده .

فقطمنتظر چوب خدام ک میگن بیصداست. 

ان شاالله کرونا بکشتش ب امرخداوند متعال.

شما بگین چکار کنم 

پرخاشگر و دست بزن داره و خسیس 

ی بار شگایت کردم با پارتی بازی تبرئه شد 

منم نشستم و اون جری تر شد 

فقط ب عشق بچه هام موندم ک آسیب روحی نبینن و زندگی شون خراب نشه تو این موقعیت حساس زندگی شون 

بگین چکار کنم واقعا 

منم توشرایط توام بااین فرق که یه بچه ی کوچیک دارم البته شوهرم کتک نمیزنه وخسیس نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بچه ندارم و دارم طلاق میگیرم فکر میکنی داری آینده بچه هات با موندت میسازی الگوی اول اونا پد ...

این دخترم که دم بخت هست آسیب نمیبینه؟ 

داغون نمیشه؟ 

ی خانواده خوب میان واسش؟ 

اون دوتا ک خوب شد ازدواج شون