2777
2789
عنوان

وکلای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 7321 بازدید | 264 پست
دوستان کسی هست؟
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم میتونید دستخط یک سند عادی محسوب میشه باید در دادگاه حقوقی محل اقامت ایشون دادخواست مطالبه وجه بدهید و تقاضای تاخیر تادیه هم داشته باشید تا با توجه به شاخص تورم وجه شما پرداخت شود
در مورد سوال وبی موبی عزیز پدر ایشون در هر دو صورت میتونن تقاضای مطالبه وجه زمین رو داشته باشن در حالت اول ایشون سند تفکیکی داشته باشن و پدر ثابت کنن اون زمان پولی به ایشون ندادند در حالت دوم سند مشاع باشه و قدرالسهم زمین پرداخت نشده باشه زیرا پدر ایشون مالک عرصه و عیان هستن و ایشون اگر سند تفکیکی باشه سهمی بابت عرصه پرداخت نکردند
مریم جون سلام
عزیزم توافق اولیه این بوده که اینها هزینه ساخت یه طبقه رو بدن و پدر هم اون طبقه رو به اسم پسرش کنه اما حالا بعد از اینکه سند به نامشون شده پدر قیمت زمین رو هم میخواد . اگر این توافق شفاهی باشه و کتبی نباشه نمیشه مثلا با شهادت ثابت کرد ؟
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
آرامش جان شهادت هم یکی از ادله هست که ایشون میتونه ازش استفاده کنه البته اگر پدر دادخواست بده طبق قاعده ایشون باید دلیل بر مدیونیت پسر بیاره و پسر در دفاع میتونه از شهادت استفاده کنه که ارزش و اعتبار شهادت با دادگاه رسیدگی کننده است
سلام عزیزم پدر همسرم ده سال پیش شناسنا مه اش گم میشه و میره یک شنانسنامه المثنی میگیره اون موقع شوهر من که بچه پنجم و آخره سرباز بوده و شناسنامه اش همراهش بوده یک استان دور. هفته پیش خونه پدر شوهرم بودیم و التفاقی شناسنامه پدرشوهرمو دیدیم که اسم شوهر من توش نبوده. مادرشوهرم هم در قید حیات هست اما هر دو خییلی پیرن. اگه خدای ناکرده پدرش فوت کنه آیا شوهرم از ارث و اموالی که به نام پدرش هست محروم میشه؟
ممنون مریم جان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=892353&postID=34992383 مشاوره حقوقی رایگان............ فاطمه ساداتم
هشت صبح 92/12/26 پا به این دنیای قشنگ گذاشت.در 37 هفته و 3 روز

الان 13 lماهشه قربونش بره مامانش
جام جم2 محروم شدن ار ارث که موضوع دیگری هست! اما در خصوص شناسایی وراث و اخذ انحصار وراثت مشکلی نیست ولی توصیه میشه هر چه زودتر با مراجعه به اداره ثبت احوال محل شناسنامه را اصلاح کنید
مریم جون خدا خیرت بده یه کمکی به ما میکنی شوهرم توی کلانتریه یکی کلاهبرداری کرده همه مالمون رو برده نام و ........ همه چیش مثل اینکه الکی بوده امروز رفته شکایت گفتن همین الان پر کن متن شکایت رو حقیقتا ما سواد کافی نداریم اونجا هم کسی نیست که کمک کنه بنویسه اونام گفتن همین الان پر کن بده تورو خدا رومو زمین ننداز اجازه بده همسرم بهت زنگ بزنه ازت بپرسه چی بنویسه تو خیابون وایساده به خدا همه من و میشناسن تو سایت مزاحم یا بیکار نیستم
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠