2777
2789
عنوان

تعبیر خواب های اعصاب خرد کن من

115 بازدید | 4 پست

سلام اساتید نی نی سایت

بچه ها یه خواب هایی دیدم ناراحتم کرده. با یکی از همکارام حدود یک سال و نیم اتفاقی آشنا و دوست شدیم. خیلی به هم نزدیک و صمیمی شدیم و مشکلی هم نبود. شوهرش هم همکار ما بود تو واحد دیگه که شیشه خرده داشت قدری. این دوست ما زن خوبی بود، آدم معتقدی هم نبود  اما به شدت حلال و حرام رو زیر پا میزاشت البته...خصوصیت برجسته اش هم این بود از طریق شوهرش و دوستای اون مسائل خصوصی و نقاط ضعف بقیه همکارها رو که می شنید و اکثرا ناحق هم بود میومد به بقیه میگفت، اونم از سر تفریح....

اینا بماند 

ما مشکلی نداشتیم تا یکهو بی دلیل با من قاطی کرد و بهم زدیم. مثل یه دختر بچه نادان رفته بود پیش دوست قدیمی من کلی دروغ از من گفته بود و تهمت و فحاشی ...

انقدر متعجب شدم اون موقع و خدا رو شکر کردم زودتر فهمیدم بهم زدم باهاش. 

خلاصه اینکه مثل یه مریض روانی رفتار کرد منم محل ندادم ازش بپرسم چرا این کار زشت رو کردی، آقا میگفتی قهر کنیم چرا تهمت و دروغ و ... 

اینا پیش زمینه بود اساتید من

خب ادامه اش؟

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

الان بعد چهار ماه من دیگه سر این دورکاری ها اصلا ندیدمش. 

تا اینکه الان دو شبه پشت هم خواب عجیبی ازش میبینم.

سه شب پیش خواب دیدم رفتم خونه  قدیممون که من توش بدنیا اومدم و انگار تاریک و سرده، من میرم تو آشپزخونه و یکدفعه اونو دیدم پای سینک آشپزخونه سخت مشغول بشور بساب ظرف های خونواده ماست. سینک ها هم تا خرخره پر ظرف و کثیفی هست. انگار ناراحت بود و تند تند میشست، یه لحظه سرش رو بالا گرفت دیدم چشمهاش که در واقعیت قهوه ای هست، تو خواب آبی خیلی روشن بود! من پشتم کردم بهش از آشپزخونه بیرون رفتم....

فردا شبش هم خواب دیدم دقیقا تو همون خونه هستم اما انگار زمان برای ۳۴ ۳۵ سال پیش اون خونه است، باز اون دوست سابق رو دیدم تمام اتاق خواب و آمدهای خانواده من رو ریخته داره مرتب میکنه، با غم و سختی...

همه خونه شلوغ و کثیف بود و اون رو زمین نشسته بود تند تند تمیز میکرد...

من به ندرت خواب میبینم. کابوس که شکر خدا اصلااااا نمیبینم مگر چند سالی یکبار.الان فکرم مشغول این خوابهای عجیب و اعصاب خرد کنه...

کسی تعبیر خواب بلده بچه ها؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست بعدی عزیزم

خیره ان شاءالله ،صدقه بده به نیت رفع شرش و اینکه 

آیت الکرسی و چهارقل زیاد بخون ،

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .