2777
2789

اولی وقتی که به دنیا اومدم وبرام جشن گرفتن یه زنیکه احمق اومده بود من نوزاد وبرای پسرش خاستگاری کرد

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولینش ۱۴سالگیم بود اخرینش شوهرم بود که فک کنم ۲۶امین بود شاید بیشتر پز نمیدم که خواستگار زیاد داشتم که بگم من خیلی خوب بودم نه اتفاقا معمولی هستم اما خب خواستگار زیاد داشتم .اولینش کسی بود که عاشقش بودم و عاشقم بود به هم نرسیدیم از بچگی عاشق هم بودیم اخریشم شوهرم بود که عاشقم کرد .

تا خدا با من است زمانه با من است .

نداشتم😂

مزدوجم نیستم تا چند سال ایندم قصدشو ندارم😌

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
از 13 سالگی خواستگار داشتم😒متاسفانه از 16 سالگی به اجبار مادربزرگم خواستگارا رفت و آمد داشتن توی خو ...

مادر بزرگ منم ۱۳ سالم بود میخواست خاستگار بفرسته😬

که شکرخدا آبله مرغون گرفتم😂

ایشالله اونی جفتته میاد

اونی ک دوسش دارم بیاد و باهاش ازدواج کنم .رفتم دانشگاه  خیلی هاشون درخواست میدادن ولی اونا ب ازدواج ختم نمیشه  😂😁

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اولیش کلاس ششم بودم پسرهمسایمون

دومی کلاس هشتم بود ، برادر زن داییم

سومین خاستگارم پسرعموم بود اوایل دوسش نداشتم ولی بابام بخاطر اینکه از خودمونه جواب مثبت داد 

الان عاشقشم و یه ماه و هشت روز از عقدمون میگذره 

⁦فقط هنوز نمی‌دونم چطور باهاش رفتار کنم ⁦:)

برا اینکه بهم‌ توجه کنه سرد شم بهتر میشه رابطمون یا بدتر ؟ متاسفانه عاشقشم اونم از نوع شدیدش 

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...
مادر بزرگ منم ۱۳ سالم بود میخواست خاستگار بفرسته😬 که شکرخدا آبله مرغون گرفتم😂

برای کسی که قصد ازدواج توی سن پایین نداره رفت و آمد خواستگار زیاد فقط باعث دل زده شدن میشه. لااقل برای من که اینطوری بود.