2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین نگین عروس بازیه

538 بازدید | 32 پست

مادر شوهر من ۸۴ سالشه و با لجاجت و یک دندگی و خسیسی تمام اجازه نداده ارث پدری بچه ها تقسیم شه برای همین تنها زندگی میکنه درصورتیکه اگه تقسیم شده بود دوتا آپارتمان عالی میخرید و سپرده بانک میگذاشت و تامین بود

حالا اینا به کنار آخرش که چی مال بچه هاست بچه ها خیلی مهربون و خوبن باهاش اون کوه یخه

من ۱۸ ساله عروسشم یه بغل یه مهربونی یه تعریف  یه کادو هیچی ندیدم هیچ کاری نکرد واسه هیچکی

کادوهای عروسی رو صبح مراسم دادیم خدمتشون بجای هزینه الهی به زمین گرم بخوری زن

یه ساختمون بودیم تو یه متر برف بچه مو میبردم مهد روزایی که از گرما و سرما هیچکی نمیومد و دخترم تنها مهد بود خدا لعنتت کنه ایشالا به حق ۵ تن

بازم من به طرفه حرمت نگه داشتم نگه داشتم

سالها گذشت ما منتقل شدیم

دوزیم شکر ازش

یه جاری دارم تحصیلات گروه پزشکی داره خانم محترمیه درامد عالی ایرادایی داره اما خوبه کلا

دیروز زنگ زدم به همین مادرشوهر میگم خوبین چطورین و... میگه پسرم یعنی شوهر این جاری که گفتم نمیاد زیاد پیشم باید نخود لوبیا خیس کنه واسه خانم جارو بزنه بچه نگه داره درس بده بهشون تا ایشون بیاد وقت نداره واسم ...دلم خواست بگم خفه شی الهی پشت سر من و بقیه چیا میگی بی شرف؟؟؟

پسر استاد دانشگاه هیت علمی داره بازنشسته میشه

ما که شکر دور شدیم بماند تا بودیم چه زحمتا که نداشت برامون

دلم گرفت از خدا خواستم خفه شه اگه غیبت مارو بکنه بی شعور

دیگه همسن و سال زنده نداره همه رفتن این مار افعی زبون تلخ هست که هست

بچه ها برای اینکه جواب ازمایشای مامانم منفی بیاد ب امید خدا ندر صلوات گرفتم یااایت الکی یا زیارت عاشورا هرچی ک‌میتونید میشه بخونید و بگید بهم ک‌کدومو میخونید😭🙏

شاید نفس یکیی گرفت

التماستون میکنم سرنمازاتون دعا کنید😭🙏

یه صلوات مهمونم کنید💕

این از این ماماناست که فک میکنه چون بچه هارو اون زاییده کلا مالکشونه و همه کار باید براش بکنن.ای خدا چی بگم ب اونی ک گفت هرررر مادری مقدسه و اینقدر بعضیارو بیخودی ازشون بت ساخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها برای اینکه جواب ازمایشای مامانم منفی بیاد ب امید خدا ندر صلوات گرفتم یااایت الکی یا زیارت عاش ...

ایشالا شفا پیدا کنه دردش بخوره تو سر پیرزنای زبون دراز پلید

وای چقد بد و بیراه گفتی

کادوی عروسیو چرا تقدیمیش کردین؟ اگه خرح عروسیتونو داده بود ک منطقیه، اگه خرجو همسرت داده بود پس همسرت مقصرع

بچتو میبردی مهد و تنها و بود و برف اونو فحش میدی؟ 

درکت نکردم اصلا

راجع مالشون هم بچه هاش میدونن و خودش. 

راجع ب غیبتم ک شنونده باید عاقل باشه و طوری رفتار کنه ک طرف نتونه جلوش غیبت کنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ی مادر هرچی باشه ی مادره اصلا نفرینش نکن ♥️ شاید گذشته سختی داشته ک اینقدر دلش بزرگ شده و هیچی براش  مهم نیس و اینک غیبت و بدگویی همه جا امکان نداره تو بگی من اصلا غیبت نمیکنم اونم بخاطر اینک پسرش همه مسئولیت زندگی رو قبول کرده عصابش بهم ریختست

برای حاجت روا شدن خواسته خودمو خودت ی صلوات بفرست و از ته دل بگو آمین🤩😍💜

باز خوبه برات عروسی گرفت من به جان بابام بخدا یه هزار تومنی در هیییچ زمینه ای برام خرج نکردن بقران بخاطر کرونا عروسی نگرفتم ولی چون قرارمون قبل کرونا بود همه چیزارو خریدیم مواد غذایی عروسی وقتی کنسل شد اونا رو خوردن و یه ابم روش کادوهامونم که آوردن برامون اومدن بردنش 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
این از این ماماناست که فک میکنه چون بچه هارو اون زاییده کلا مالکشونه و همه کار باید براش بکنن.ای خدا ...

آخ گفتی

اگه مجبورش میکرون بفروشه و جابجاش میکردن حقشونو میگرفتن زبونش کوتاه بود

بچه ۶۵ سالشه خودش سالمنده بیاد چکار کنه میشت

میره بدبخت همیشه

خوب عوضی یه پرستار بگیر خریدای روز رو بکنه برات و بیاره بپزه و بشوره و بره کم پول داری بدبخت

حالم ازش بهم خورد ازون روز

بازم شنیدم ازش ولی خیلی ناراحت شدم خداییش

وای چقد بد و بیراه گفتی کادوی عروسیو چرا تقدیمیش کردین؟ اگه خرح عروسیتونو داده بود ک منطقیه، اگه خر ...

چرا طرفداریشو میکنی

ما تو یه ساختمدن بودیم تو شرایط سخت نباید گاهی دخترمو نگه میداشت

وای نه شما نمیدونین چیه و چکارست