2777
2789

دخترم ۱۲ سالشه چند وقتی میگفت قلبم تتد تند میزنه بردمش دکتر قلب گفت افتادگی خفیف داره.گفت چیز خاصی نیست احتمالآ خودتتم داری داروی پروپرانول نوشت که اضطراب نداشته باشه. خیلی ناراحتم شبا خوابم نمی گیره از غصه

خدا جون ممنون برای همه چیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دوران دبیرستان من داشت هنوز با هم در ارتباطیم سه تا بچه داره هر سه بار سزارین و سر یه موضوع دیگه هم عمل کرده یعنی این خانم چهار بار عمل کرده که دوبارش بیهوش بوده خیلی هم سالمه اصلا بهش فکر نکن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

من خودم دارم 

مادرزادی هستش

مامانمم داره

پروپرانول داد گفت هروقت حس کردی درد میگیره بخور

گفت مشکل خاص و مهمی نیست یک انسان عادی هستی

گفت وقتی ورزش میکنی یا میدویی اگه دیدی قلبت درد گرفت چنددقیقه استراحت کن ، همین

قلبش یه هو درد میگیره گریه میکنه

من ۳بار قلبم گرفت جوریکه نتونستم نفس بکشم

حتی آخرین بار بیمارستانم رفتم همون لحظه نوار قلب و اکو فرستادن گفت مشکلی نداری بخاطر همون افتادگی هستش اصلا نگران نباش

یه پروپرانول بهم دادن همونجا خوردم و اومدم خونه