2777
2789
عنوان

شوهر دوستم اومده دایرکتم

928 بازدید | 53 پست

سلام همگی..اینو بگم ک من ۲۱ سالمه و دوستم ۲۰ سالشه و دو سالی هس عقد کرده و پسره ۲۷ سالشه..ازدواجشون سنتی بود ولی از اول پسره خیییییلی ابراز علاقه میکرد ب دوستم و قربون صدقش میرفت..من کل مکالمم با شوهرش شاید ۱۰ تا جمله بشه یه دفعه موقع عقدشون دیدمش تبریک کنم و دو سه بارم با ماشینش مارو رسونده جایی و ساکت بوده و فقط رانندگیشو میکرد..دوستم میگه شوهرم خیلی از تو تعریف میکنه و میگه این دوستت خیلی سنگین و خوبه..دو دفعه ک تولدم بوده و دوستم ک کادوشو میداد یه چیز کوچیکیم کنارش میداد میگفت اینو شوهرم گرفته واست😐..حالا دوشب پیش اومده دایرکتم واسم کلیپ فرستاده😐..ما سه تا دوست صمیمی هستیم و من ب اون دوست دیگم ک گفتم خیییلی موضوعو گنده کرد و گفت این داره بهت نخ میده و یه جوریه رفتارش و چرا واست کلیپ فرستاده؟؟..اصن موندم الان این منظور داره؟؟؟..نداره؟؟؟..فقط احساس صمیمیت کرده بنده خدا؟؟؟(اخه اصن حرفی نزدیم ک بخاد صمیمی بشه)..ب دوستم بگم؟؟؟..نگم؟؟؟..ب نظرتون این پسره منظور داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کن

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
هیچ دلیای نداره اینکارو بکنه حتی هدیه ای که خریده! نه حواب بده نه هیچی.ولی اگر تکرار کرد جواب کوبن ...

همینو میترسم ب دوستم بگم یه وقتی رابطم با دوست ۱۵ سالم خراب شع

وااااا عجب دوستت ریلکسه که میذاره شوهرش این مدلی شکر بخوره .صد در صد کرمی داره و گرنه کی بی منظور با دوست همسرش احساس صمیمیت میکنه و کادو میخره براش

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)