2821
2789
عنوان

شوهراحقمم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 31 پست

رابطش با خودت چطوریه؟ سرده؟

والا شوهر منم همینطوریه عصبیه کمک نمیده و فقط جایی بریم میره پایین فقط غر میزنه بیاین ولی من دیگه عادت کردم هرچی بگه هیچی نمیگم خودش ساکت میشه بهونه دستش نده خب ما دیگه دعوا نداریم

و صــبر عادت ماست...❤🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوست داشتنی هسی  بیا بپر کولم بینم بچع زرنگ

خفه نشی اوج ناراحتی تو تاپیکا تو رو ببینم سرحال میشم

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
چون دوست داشتنی هسی  بیا بپر کولم بینم بچع زرنگ

ههه امضات باحاله  تواین حال بد وگرفتم خندیدم خدا خیرت بده

ولی یچی راجب میمون بگم ک گفتی الماس بدی میرا میفروشه موز میخره خب مسلما موز بیشتر بدردش میخوره نمیشه ک از گرسنگی بمیره منم بودم الماسه رومیفروختم موز و میخریدم#فان😂😂

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

خدا بهت صبر بده بچه  و دست تنهایی و کار زیاد یه طرف.....

بی توجهی و بی ملاحضه بودن شوهر یه طرف.....

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
ههه امضات باحاله  تواین حال بد وگرفتم خندیدم خدا خیرت بده ولی یچی راجب میمون بگم ک گفتی الماس ...

ولی الماسع خیلی بارزش ترع قطعا 

اون از بس موز داشتع نمیتونع قدر چیز باارزش ترو بدونع 

فداتم بخندی همیشع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

رابطش با خودت چطوریه؟ سرده؟ والا شوهر منم همینطوریه عصبیه کمک نمیده و فقط جایی بریم میره پایین فقط ...

چقدر خانمایی هستن  ک مث من مجبورن بسازن وبسوزن😔😓من خیلی زورم میاد اخه نصف جونم بااین بچه وکلیم بعدش امرونهی میکنه وحتی بشقابشو بلندنمیکنه 

چقدر خانمایی هستن  ک مث من مجبورن بسازن وبسوزن😔😓من خیلی زورم میاد اخه نصف جونم بااین بچه وکلی ...

سعی کن رگ خوابشو پیدا کنی شوهر من خیلی گرمه و با یه بچه کوچیک سخته همیشه با هم بودن ولی من سعی میکنم بیشتر وقت بزارم براش چون واقعا اخلاقش خیلی عالی میشه تا مدت ها  و  و هرکاری بخوام میکنه کلا ادم بدی نیستا فقط زود عصبی میشه طفلک😀

و صــبر عادت ماست...❤🦋

سعی کن رگ خوابشو پیدا کنی شوهر من خیلی گرمه و با یه بچه کوچیک سخته همیشه با هم بودن ولی من سعی میکنم ...

شوهرمم دیشب وامروز هی میگف ولی من نمیخواستم اخه حال روحیم خرابه وواقعا هیچ لذتی برام نداره حس میکنم فقط تجاوز ب روحمه 😔😓