دوستان من این ماه اقدام به بارداری داشتم تمام علائم رو هم داشتم روز قبل پریودی لک قهوهای داشتم گفتم شاید حامله باشم روز بعدش پریود شدم رفتم دکتر بخاطر علائمم پروژسترون زد من همیشه5روز پریودی داشتم الان سر 3روز قطع شده خیلی تهوع و سردرد و سر گیجه و کشش زیر شکمم دارم ممکنه حامله باشم
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش میکنم ان شاءالله خواسته دلتون با حکمت خدا یکی باشه🌹
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم