2777
2789
عنوان

زندگی بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 29 پست
میدونم اما خسته شدم چیکار کنم خیلی سخته حسرت عشق

تقریبا همه دارن روزمرگی میکنن همه همین جوره زندگیشون متاسفانه تو دوران نامزدی متوجه یه سری مسائل میشیم اما از روش ساده رد میشیم بعد تو زندگی حسرتشو میخوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم اما خسته شدم چیکار کنم خیلی سخته حسرت عشق

خداروشکر کن،،،،،دوستم مثل شما بود،،،ولی عشق نداشت،،،جدا شد،،،،عاشق شد و پسره کلی بهش ضرره عاطفی و مالی زد بعدم ولش کرد رفت ی دختره ۱۷ساله گرفت،،،،شوهره خودشم ازدواج کرد ی دوقلو هم خدا بهش داد،،،یتی حسرت میخوره ک جرا زندگیشو سره عشق البته هوس باخت،،،خدا عاقبت همه رو ختم ب خیر کنه،

باورتون نمیشه اوایل قبل اینک بیاد ب خودم میرسیدم آرایش میکردم اصلا انگار نه انگار ب رو نمیاورد سوپرایزش میکردم برا تولداش اما اون ی کادوی ساده میخرید بدون سوپرایز سال اول ازدواج خیلی بغلم میکرد و بوسه اما الان اصلا خودم دلم نمیخواد سمتم بیاد اونم منو ببوسه من بوسش نمیکنم ک خودش میگ تو منو نمیبوسی زورکی ی بوس میکنم

عشق تا ی زمانی برات مهمه ب ی سنی برسی میبیحی خیلی خوشبختی،،،،،،عشقو تو زندگیت بوجود بیار،،،،خیلیا عشق دارن ولی هنسره وفادار ندارن،،،خوشبختی نسبیه عزیزم،،،از مشاور کمک بگیر،،،درضمن چون این حسو داری بهت بگم خیلی خطرناکه مواظب باش خدای نکرده طرف کسی کشیده نکشی ک میبازی،،الان بیشتر مردا دنبال زنای متاهلن ک سرد شدن ب همسرشون

خداروشکر کن،،،،،دوستم مثل شما بود،،،ولی عشق نداشت،،،جدا شد،،،،عاشق شد و پسره کلی بهش ضرره عاطفی و ما ...

درسته حرفتون نه دیگ از ماگذشت فقط نمیدونم چطور باهاش کناربیام میترسم برا لچم ک وقتی عشقو نبینه یکی بشه مث باباش

بله واقعا نمیدونم چرا اینقدر زود قبول کردم ب نظرتون قسمت راسته؟

من اعتقاد ندارم ما تو انتخاب پدرو مادرمون نقش نداشتیم ولی تو انتخاب همسر خودمونیم که تصمیم میگیریم چه زندگی انتخاب کنیم

درسته حرفتون نه دیگ از ماگذشت فقط نمیدونم چطور باهاش کناربیام میترسم برا لچم ک وقتی عشقو نبینه یکی ب ...

جالبه دوستم هم اسم شما بود،،،،،سرتو گرم کن ،،،وقتتو پر کن،،،،،دنبال کارایی باش ک دوست داری،،،،،،ب نظرم با شوهرت صحبت کن،،،،

عشق تا ی زمانی برات مهمه ب ی سنی برسی میبیحی خیلی خوشبختی،،،،،،عشقو تو زندگیت بوجود بیار،،،،خیلیا عش ...

ی بار لغزیدم در حد ی هفته با یکی تلفنی درارتباط بودم بعد خدا نجاتم داد بخاطر عذاب وجدان کات کردم اما بخدا کم آوردم حتی بهشم میگم باید زن وشوهر همو سیراب کنن اما میگ من اینجوری بزرگ شدم نمیتونم با دوستش وخانومش رفتیم کنسرت اون دست خانومشو گرفته بود براش شعرو زمزمه میکرد اما شوهر من انگار ی مرد غریبه کنارمنشسته بود همونجا گریم گرف 

جالبه دوستم هم اسم شما بود،،،،،سرتو گرم کن ،،،وقتتو پر کن،،،،،دنبال کارایی باش ک دوست داری،،،،،،ب نظ ...

عججب پس هم اسم من بدبختی منو داشته اوووووه زبونم مو دراورد گفتم نزار ازت سرد بشم ک شدم اگ ۱۰ روزم نبینمش دلم براش تنگ نمیشه

من اعتقاد ندارم ما تو انتخاب پدرو مادرمون نقش نداشتیم ولی تو انتخاب همسر خودمونیم که تصمیم میگیریم چ ...

این بیشتر عذابم میده ک چرا دقت نکردم اگ میدونستم خواست خدا بوده آروم تر میشدم