دوستان عزیزم ممنون میشم وارد این لینک بشید و شده حتی با یک صلوات دل منو خوش و روح مادرمو شاد کنید.
من الان دوماهه که مادر ندارم.خطای پزشکی مادر۴۵ سالمو ازم گرفت
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
میدونم حس تو عزیزم. منم مث خودت همش به مرگ فک میکنم اینکه اون دنیا هرچه زودتر برم ومادرموببینم
خیلی سخته کسی درک نمیکنه
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خوش به حالت که خوب بوده 😞❤ مامان من ده ساله گذاشته رفته باهاش حرفی ندارم دیگه 🤷♂️
شاید شرایط موندن نداشته
مطمئن باش هرجای دنیا باشه قلبش با توعه حتی اگه مغرور باشه و نگه
اسي چند سالته ؟ من مادرم و ١٦ سالگي از دست دادم هنوزم داغش وجودم و ميسوزونه فكر نكنم هيچ وقت اروم ب ...
۲۳ سالمه
خیلی سخته
همیشه میگفتم خدا کل زندگیمو بگیره ولی مادرمو حفظ کنه با اون میتونم به زندگی ادامه بدم
ولی خدا دست گذاشت رو نقطه ضعفم
عزیزم این تاریخ همسن حالای دخترمن بودی وخدابیامرزمادرت هم تقریباهمسن من خدارحمت کنه مادرت رو کاش ...
انشاالله خدا سایه شمارو برای عزیزانتون حفظ کنه
چرا فکر میکنید دوستتون نداره حتمااااا حتماااا دوستتون داره شاید ابراز احساساتش غلطه یا هنوز خامی میکنه
کاش قدر این نعمت زودتر بهش مشخص بشه
کاش من زندگیمو میدادم یه بار دیگه مادرمو میدیدم