آناد_مهری مدیر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 عنوان خارش توی واژن در ماه نهم بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 12196 بازدید | 149 پست مامانای با تجربه سلام تو هفته ی ۳۷ بارداریم از دیشب بعد از اینکه از حموم اومدم بیرون توی مجرای واژنم احساس خارش دارم چند مرتبه خودم رو با اب و جوش شیرین شستم ولی زیاد فرق نکردم چکار دیگه ای میتونم بکنم؟ اینم بگم که سرکلاژم دارم 1399/09/07 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 آزمایش دفع پروتیین دادی؟ ۲۴ ساعته ی ادرار؟ داپلر چطور؟ وقتی میشینی پاهات رو اویزون نکن سعی کن پاهات ... اره گلم دادم ازمایش رو تو ماه ۸.سونو هم ۲۷آبان انجام دادم بیشتر وقتا میشینم .تو این ماه اخر اروم و قرار ندارم خسته شدم ادمسنگینمیشه نمیتونه زیاد تکون بخوره شماهم اینجور هستین ناف درد یا سوزش ناف نگرفتین؟؟ پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 نگو زود بگو به موقع که بچه در بهترین حالت ممکن دنیا بیاد منم خیلی دوست دارم من واقعا بارداری ... اره بهموقع بدنیاد بیاد انشاالله.من بارداری سختی داشتم تو غربتم تنها.کروناهم گرفته بودم یعنی افتضاح .بیمارستان خوابیدم ۵روزتوکلمفقط خداهستش.الانمکهراه هارو بستن مامانمنمیتونه بیادالبته مادرشوهرمهستش ولی راحت نیستم پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 منم همینطور اولینبارداریت هست؟؟ پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 اره گلم دادم ازمایش رو تو ماه ۸.سونو هم ۲۷آبان انجام دادم بیشتر وقتا میشینم .تو این ماه اخر ا ... من ناف درد ندارم من خیلی مکررا باید برم دسشویی سر بچم رو مثانست!این خیلی ازاردهندست همش گرممه گرگرفتم بدنم و زیر دلم درد میکنه نمیتونم بشینم واقعا شکنجم
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 اولینبارداریت هست؟؟ اولین نه دومی ولی بچه ی اولمه بارداری اولم رو تو ۲۰ هفته سقط قانونی کردم بچم بیماری شدید قلبی داشت ۱.۵ سال بعد مجدد حامله شدم ۳۴ سالمم هست
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 اره بهموقع بدنیاد بیاد انشاالله.من بارداری سختی داشتم تو غربتم تنها.کروناهم گرفته بودم یعنی افتضاح ... آخی الهی چقدر سخت که کرونام گرفتی دیگه آخراشه قوی باش
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 من ناف درد ندارم من خیلی مکررا باید برم دسشویی سر بچم رو مثانست! این خیلی ازاردهندست همش گرممه گرگر ... منم بچه ام سرش پایینه،هرلحظه احساس میکنم داره ادرارم میریزه مثانه ام تیرهای شدیدی میکشه گاهی اوقاتدرد زیر دل که طبیعی هستش تو ماه اخر پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 منم بچه ام سرش پایینه،هرلحظه احساس میکنم داره ادرارم میریزه مثانه ام تیرهای شدیدی میکشه گاهی ... اره این تکرر ادرار اصلا شبا واسم خواب نمیزاره
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 اولین نه دومی ولی بچه ی اولمه بارداری اولم رو تو ۲۰ هفته سقط قانونی کردم بچم بیماری شدید قلبی ... اخی عزیزم.الهی اینکوچولو سلامت بیاد بغلت گلم منم بعد ۶سال حامله شدم شکرخدا🙏🙏 پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 آخی الهی چقدر سخت که کرونام گرفتی دیگه آخراشه قوی باش خیلی سخت خیلیانشاالله با بدنیا اومدنش خستگیمدر بره شماهم بیقرار هستین؟؟؟برای دیدنش پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 اره این تکرر ادرار اصلا شبا واسم خواب نمیزاره تا میخواد خواب عمیق بشه باید بلند بشی، پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 شماهم سزارین هستین؟ پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 اخی عزیزم.الهی اینکوچولو سلامت بیاد بغلت گلم منم بعد ۶سال حامله شدم شکرخدا🙏🙏 ایشالله هردومون به موقع زایمان خوب و راحتی داشته باشیم و کوچولوهامون رو به سلامت بغل بگیریم😍
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 خیلی سخت خیلی انشاالله با بدنیا اومدنش خستگیمدر بره شماهم بیقرار هستین؟؟؟برای دیدنش اده بابا پس چی همش به لحظه ی تولدش بغل کردنش فکر میکنم این روزای آخرم سختتر میگذره