2777
2789
عنوان

پولمو خوردن چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 51 پست
شما سرکارت به دادگاه کشیده تا حالا؟ من بعد یکسال ونیم پولم گرفتم...اینقدر دادگاه میبردتت میارتت که ...

پولشو میگیره +سود اون چند ماهی که دتبال کارش بوده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسید دارید ازش که پول بابت قرعه کشی دادید بهش.یافقط  همین طوری پول‌می ریختید به حسابشون؟

رسید هم نداشته باشه.میتونه تاریخ هایی ک پول واریز کرده ب حسابش از بانک بگیرع

پولشو میگیره +سود اون چند ماهی که دتبال کارش بوده

شما راهنمایی غلط اسی نکن...مگه دادگاه بانکه سود بده...من سه تا پرونده باز دارم تو دادگاه...هر وقت رفتی دادگاه و دادگستری پله های دادگاه بالا و پایین کردی...قانون این کشور به تنت مالید میتونی اظهار نظر کنی...

رسید هم نداشته باشه.میتونه تاریخ هایی ک پول واریز کرده ب حسابش از بانک بگیرع

درست بانک پرینت میده.ولی شخص مقابل می تونه بگه ایشون خوب دوست داشته پول ریخت به حساب اون شخص.مگر صندوقشون حساب خاصی داشته وبنام شخص نباشه .

اخه مشکل منم همینه  جز فیش واریزی چیزی ندارم

اسی اون واریزی هم مدرک نمیتونه باشه چون میتونه بیاد دادگاه بگه من از کجا بدونم به حسابم واریز شده و هر کسی میتونه به حساب دیگه پول واریز کنه...میتونه بگه بابت طلب باشه...اگرچه کور سوی امیدی هست اما کاملا قابل اتکا نیست...بهترین روش تهدید به خشونت و تهدید به وسیله پدر و شوهر و برادره

شما راهنمایی غلط اسی نکن...مگه دادگاه بانکه سود بده...من سه تا پرونده باز دارم تو دادگاه...هر وقت رف ...

من گفتم بانک سود بده .شر ور چی میگی 

قرعه کشی وقتی از تاریخش بگذره و پول ندن 

اسی وقتی شکایت کنه میتونه بگه فلان تاریخ قراره بوده مول منو بده ندادن .

از طرف اگاهی میفرستنش بانک پرینت میگیره .

ثبت شده باشه تمام تاریخاش در میارن .

داداش من همینجور بود.سه ماه بعد قرعه گفت مول ندارم و ندادن بهم صبر کن .رفت شکایت کرد.پرینت تمام موجودی که واریز کردن گرفت .۱۵ملیون قرعه بوده .

۳ماه اضافه سود مول رو هم گرفت .

حتمن کار شما ی جاش مشگل داشته