2777
2789

ی دستور خوب بدین

من طبق دستور میرم ولی خوشمزه نمیشه همش بوی ارد میده

اگه نکته ای میدونید بکین

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

چند شبه پیش جاری خالم با ارد نونوایی کیک درست کرد اینقدر خوب شده بود ک

من با همون ارد درست کنم باز بو میده

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

توی تاپیکام طرز تهیه کیک براونی(خیس شکلاتی) گفتم عالیه

درست کن مثل بیرونیا میشه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی تاپیکام طرز تهیه کیک براونی(خیس شکلاتی) گفتم عالیه درست کن مثل بیرونیا میشه

مرسی

خب  چهجوری درست میکنی ک این اتفاق میوفته

تخم مرغو سکرو وانیل و میزنم کشدار بشه بعد روغنو شیرو راضافذمیکنم مخلوط میکنم اخرم بکینک پودرو ارد

تخم مرغو سکرو وانیل و میزنم کشدار بشه بعد روغنو شیرو راضافذمیکنم مخلوط میکنم اخرم بکینک پودرو ارد

تخم مرغهاتو اگه پروات نیست سفیده زردش جدا بزنی باهم بریز تو ظرف، پره همزن روش روشن کن بعد وانیل بزن وفتی تخم مرغ حالت کف بهش دست داد کم کم بهش شکرت اصافه کن نه یک جا، چهار دقیقه باید همزدن تخم مرغت طول بکشه، حجمش دوسه برابر میشه، بعد روغن وماست بهش بزن،یکم مخلوط کن بعد آرد سه بار الک شده با بیکینگ پودر را اضافه کن همبزن خوب مخلوط شه موادت امادش نگاش کنی حالت حباب حباب میزنه

بریز تو قالب کرم شدت وبرار تو فر از قبل داغ شده

👌👌👌

منم همینطوری درست میکنم

شاید حساس شدین به  بوی اردش

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶