ب نظرتون زایمان در یک بیمارستان خصوصی خوبه یا در یک بیمارستان نیمه خصوصی ب وسیله مامای همراه؟؟؟
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هنوز واسه معاینه لگن نرفتم ولی اگه لگنم آماده باشه اولویتم طبیعیه
توکل ب خدا دیگه
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
مامای همراه خوبه برا من خودش بخیه زیبایی هم زد راضی ام ازش ولی من چون کسی پیشم نبود گ ...
احتمالا مامای شما خصوصی بوده ن همراه
مامای خصوصی بچه رو ب دنیا میاره و بخیه میزنه اما همراه فقط واسه ماساژ و آرامشه
من خودم دکترم واسه زایمانم میاد فقط نمیدونم برم خصوصی یا نیمه خصوصی
دیگه اگه میخوای بری خصوصی وهزینه کنی همون سزارین کن،من رفتم دولتی وزایمان فوق العاده راحتی داشتم ولی ...
دکترم سزارین نمیکنه
پس درمورد دکترت تحقیق کن کاملا از مریص های قبلیش تو مطب سوال کن ببین درچه حد برش میزنه بخیه هاشون چه جوری بوده انتخاب دکتر خوب خیلی مهمه تو زایمان طبیعی صرف اینکه بگی بیمارستانم خصوصیه معنیش این نیست که کار دکتره هم حتما خوبه،دکترای زیادی هم سزارین انتخابی انجام میدن من به دکترم گفتم قبول کرد