2777
2789

امروز شوهرم بی دلیل شروع کرد درد و دل از بچه دار نشدن ،من دیگه حتی حرفشم نمیزنم ،شوهرم خیلی مظلومه ،میدونم چقدر دوست داره بابا بشه و هیچی نمیگه 

الهی به حق همین اذان به زودی دامنت سبز بشه

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

عزیزم س سال زمان زیادی نیس من خودم س سال منتظر بودم میدونم چقد سخته ولی صبور باشین

مشکلتون چیه ک حامله نمیشی

کوردم😃این لینک واسه صحبت دو طرفه🤨🧐https://abzarek.ir/service-p/msg/1289256

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عخی 😥

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

منم ٣سال منتظر بودم نااميد نشين بالاخره مامان ميشي

برات دعا ميكنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا غیر قابل تحمله منکه ناامید شدم 😔

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            

الهی بگردم حصرت زهرا حاجتتونو بده انشالله

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید