2777
2789
عنوان

اقدام چایی لطفا بهم جواب بدین

226 بازدید | 10 پست

دوستان چایی سبز برا کسی که تو اقدام هست خوبه یا بده 

تو اقدامم امروز فردا باید مریض بشم ولی ایشاءالله نشم و نی نی داشته باشم

خواستم چایی سبز بخورم خوبه یا بد 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقول بعضیا نخوری اتفاقی نمی افته😂 پس نخور 

خخخخخ ملسی 😂

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
نخوری بهتره بنظرم، اگه میخوری غلیظ نخور... فشارو میاره پایین

اوکی ممنونم 

اسی میدونی بدن بعضیا چطوریه

یه چیز جالب 

بعضی خانما باردار باشن کیت تخمک گذاریشون تا نزدیک پری هاله کمرنگ میندازه

برای دوستم چند روز بعد از دوره‌ی تخمک گذاری یه صبح منفی انداخت وای از غروبش تا خود روز موعد پریش همیشه کیت تخمک گذاریش مثبت بود

شاید تو هم مثل دوستم باشی یه کیت تخمک گذاری بزن ببین نتیجه چیه

البته برای همه یکسان نی

بی بی چک مدیکور قبل پری جواب میده حتی هاله کمرنگ یعنی مثبت

اسی میدونی بدن بعضیا چطوریه یه چیز جالب  بعضی خانما باردار باشن کیت تخمک گذاریشون تا نزدیک پر ...

بعداز ظهر حتما میرم میخرم

ان شاالله باردار باشی

انشاءالله برم بگم کیتتخمک گذاری میخوام ؟

انشاءالله برم بگم کیتتخمک گذاری میخوام ؟

الان که نزدیک زمانی پری هست همون بی بی چک مدیکور جواب میده. کیت تخمک گذاری برای پنج روز بعد از تخمک گذاری اگه مثبت بود بارداری

الان همون بی بی چک مدیکور بگیری جواب میده مارک دیگه سعی کن نگیری چون الکی منفی میزنه ولی مدیکور خیلی خوبه