2777
2789
ژینا جون من هر جا میرم میبینمت😀😀فقط اسم  تو رو میشناسم تو کل سایت

جان دلم 

من اخع همع جا هسم حق داری😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرش اعتیاد داره 😔😔

عزیزم اصلا قبول نکن تروخدا اشتباه منو نکن شوهرت فرشته هم باشه زندگیت خراب میشع ب عنوان ی دوست ک تجربه این اشتباهو داشته حرفمو قبول کن

پیش فامیلات خجالت زده میشی کل زندگیت میشه استرس نگران اینده بچه هات میشی از شوهرت خیالت راحت نیس

ی مرد باید پشتیبان ب اسم پدرداشته باشه پدری ک سالمه حدااقل مشکلی داشتی درمیون بزاری باهاش

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
عزيزم كاش باباتو راضي كني دليل نميشه واسه اشتباه پدرش خوذشم تاوان بده

خودش خیلی خوبه من خیلی دوسش دارم

خیلی سالمه حتی سیگار هم تاحالا نکشیده همش سرکار و کلاسه

تو تحقیق گفتن اصن این خونه مورد داره

خودش خیلی خوبه من خیلی دوسش دارم خیلی سالمه حتی سیگار هم تاحالا نکشیده همش سرکار و کلاسه تو تحقیق ...

چ موردی حتما ی چیزی هست

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
عزیزم اصلا قبول نکن تروخدا اشتباه منو نکن شوهرت فرشته هم باشه زندگیت خراب میشع ب عنوان ی دوست ک تجرب ...

دقیقن خودش همه کارای خونشونو میکنه همه مسئولیتا رو دوششه

خودش خیلی خوبه من خیلی دوسش دارم خیلی سالمه حتی سیگار هم تاحالا نکشیده همش سرکار و کلاسه تو تحقیق ...

همسايه هاگفتن؟

پيوسته آرزوكنمت بلكه آرزو از شرم ناتواني خودجان به سرشود...💓 خداياخودت منُ به عشقم برسون💔
[QUOTE=166081062]ما دیگه حاضر نشدیم حتی باهاشون حرف بزنیم منم زنگ زدم همه چیو خراب کردم اونم دلش شکس ...

وا چه طرز صحبته

اون لحظه خیلی شرایط سختی بود ما خیلی حرفا شنیدیم

اره ما هم دلمون خیلی سوخت اما مامانم میگه دلیل نمیشه ریسک کنیم

ه نظرم با پدر مادرت یه روز برید خونشون ببینید قضیه چیه ،شاید باهاشون دشمنی داشته باشن که اینجوری گفتن