2789
میگن اولین بارش نیست ، به نظر منم بازم تکرار میکنه یه جا جلوشو باید بگیری  شاید شکایت کنی بترس ...

آره فقط باید بره شکایت کنه کسی که زدن عادتشه اینجوری حداقل مدرک داره دیگه ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عزیزم تو زنی باید خودت حرمت خودتو مخصوصا تو جمع خانواده شوهر حفظ کنی نمیگم لال شو اما وقتی دیدی ...

چون واقعا اک شوهرت این چیزا رو درک میکرد هیچوقت تو نمیزد تو جمع .....پس باید خودت کم کم درستش کنی اونم با چرب زبونی ...نمیگم الان ،الان فقط باید حسابی قهر کنی نه خونه بابات نه  ....اما ب آسونی آشتی نکن 

زندگیم بچه هام ❤❤❤
خیلی نفهمه مادرش دلم خیلی شکسته تازه به من میگفت زبونتو نگه دار خوب 

ببین

منم تازه سر یه موضوع خیلی چرت با شوهرم دعوا کردم و کتک بدی هم خوردم.

برای همین میگم. صد در صد موضوع بیخودی داشتیم. اگه موضوع خاصی بود حتما مطرح میکردی. درسته؟!

اشتباه اول این بوده که با وجود اینکه میدونستی موضوع چرته کشش دادی که اونم بزنه به سرش و جلوی مادرش عرض اندام کنه. و تو فرصت این لذت حیوانی رو به هر دوشون دادی. 

منم دو هفته پیش یه دعوای گند مضخرف داشتم سر همین چرت و پرتا

ولی کلا چون از خانوادم دورم و بابام هم ناراحتی قلبی داره تا حالا نرفتم خونه بابام.

تو هم نرو. چون اگه لج کنه نیاد دنبالت کلا ضایع میشی. مخصوصا که موضوع شروع دعوا بیخودی بوده. رفتنو بذار مال موارد مهم. موارد حاد. که انشالله پیش نیاد.

الانم بشین تو خونت. کارای عادیت رو هم بکن. خودت و بچه ها که نمیشه گرسنه بمونید.  ولی برو تو قیافه. سکوت بیشتر با همسرت. تا ۱۰ روز. بعد از ۱۰ روز کلا آهنگ ای شاد بذار. با دوستان تصویری زنگ بزن بگو بخند کن. به خودت برس. 

نه که بخوای اونو حرص بدی(البته که اونم خیلی حال میده) ولی منظورم اینه که کلا بیخیال شوهرت باش. با خودت حال کن. روحیت که بهتر باشه  نا خودآگاه جذبت میشه. بعد با سیاست آدمش کن. از ناراحتیت بهش بگو. بگو نباید جلوی مادرش اون کارو میکرد

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
غلط کرده براش سفره بندازم

برای خودت و بچه هات میندازی عزیزم نه اون. اون اگر خواست مثل نون خور میاد سر سفرت میشینه! یکی ک اضافه ست و قراره تو شکمشو سیر کنی! این بی محلی بزرگیه ک ادم حسابش نکنی. مطمین باش اونم چند روز اول نمیاد ولی بعد خیط میشه و کم کم میاد و وقتی هم ک بیاد با خجالت میاد چون کسی دعوتش نکرده

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
منم دیشب با شوهرم تو خیابون دعوام شد البته اون بد حرف زد ول کنم نبود فحشم داد گفتم خودتی  دیشب ...

میدونه مریضم بازم اذیت میکنه با فحش و حرف و همشم میگه من مقصرم چون حرف زدم به قول خودش(غر زدم) میدونم الان خودش مثلا قهره و عمرا بیاد آشتی کنه من بدختم عصبی و ناراحت میشم هم جام درد میکنه

دو دفعه قبل این بحث کرده بودیم باز اون حرف زد بهم ولی من میرفتم سمتش خیلی بد شده 😢 من دلم گرفته دلم میخاد جیغ بزنم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
هستش

اوه چه سخت آدم راحت نیست الان دارن چه غلطی میکنن مادروپسر؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

تو اگه راه کارات خیلی خوب بود و جواب میداد برو زندگی خودتو درست کن ..رابطمون ب گند کشیده شد   & ...

تو هم بخاطر همین زبانه که شوهرت باهات سرده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
ببین منم تازه سر یه موضوع خیلی چرت با شوهرم دعوا کردم و کتک بدی هم خوردم. برای همین میگم. صد در صد ...

پاشو برو نمون.

احساسلتت هم کنترل کن ‌ . کمی قوی باش . او اگه احساسات خودش حتی براش مهم بود ، مراعات بچه میکرد و دعوا نمیکرد. پس ببین که اصلا بچه مهم نیس واسش.

مردا توی دعوا از بچه به عنوان اسلحه استفاده میکنن. چون میدونن مادرا احساساتی هستن و تحمل دوری بچه ندارن. 

اگه میخوای یه بار برای همیشه کتک زدن رو کنار بذاره فکر اساسی بکن . برو خونه بابات.