2777
2789
عنوان

بیاید بگید این حرف یعنی چی

425 بازدید | 45 پست

من به مادرشوهرم گفتم که به شوهرم گفتم وقتی من خونتون هستم بامامانت و بابات بحث نکنید من معذب میشم ..(دعواشون شده بود جلو من)

بعد مادرشوهرم گفت تو وقتی نیستی شوهرت مارو تحویل نمیگیره وقتی توهستی باما حرف میزنه ..یعنی چی این حرف 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه واقعيت و گفته بهت ،

خوب یعنی مثلا اون موقع جلو من دعوا کرد نکنه منطورش این بود ک تو بودی دعوا کرد یعنی تو هستی شیر شده؟مثلا تنها پیش ما باشه حرف نمیزنه تا چشش ب تو میفته بحث داره؟

خوب یعنی مثلا اون موقع جلو من دعوا کرد نکنه منطورش این بود ک تو بودی دعوا کرد یعنی تو هستی شیر شده؟م ...

من اينو نميدونم شايد مشكل داشته واقعا عصبي شده جلو تو دعوا كرده وليً اينطوري گفته بت ب اين معني ك شوهرت جلو تو ميخواد با خانوادش خوب باشه ،همه همينن تو جلو شوهرت ب خانوادت بي احترامي ميكني. ؟

لا اله االله
من اينو نميدونم شايد مشكل داشته واقعا عصبي شده جلو تو دعوا كرده وليً اينطوري گفته بت ب اين معني ك شو ...

ن .من فک کردم یعنی مثلا جلو تو باما بد حرف زد تویادش دادی 😩پس این نبودخداروشکر