2777
2789
عنوان

محبت

134 بازدید | 14 پست

نامزدیم الان.

شوهرم‌وقتی خودمون دوتاتنهاییم بهم محبت میکنه خیلی هم زیادولی جلوی بقیه زیاد نه مثلا جلوی برادرشوهرام که اصلا محبت نمیکنه میگه چون اونانامزد ندارن زشته من بغلت بگیرم یا...

اوناروشون باهات باز میشه دوست ندارم روشون باهات بازباشه هرچی میرسه بگن هرکاردوست دارن جلوت انجام بدن

من چیکارکنم جلوی بقیع هم بهم توجه کنه محبت کنه میگه من روم نمیشه جلوی دیگران🙁🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش همینه...‌

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من منظورم بغل کردن نبود 

منظورت جلب توجه هه، حالا فرقی نداره چه بغل چه ابخند! مادامی که احترامتو نگه داره بسه

چرا باید محبت کنه که برا تو چشم بقیه؟!؟

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
شاید 😐اخه په چرا شوهر بقیه توجه میکنن جلو بقیه به خانوماشون

اونا یه جا کارشون لنگه یه اتوییی دارن دست خانم. 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

یعنی جلو برادر شوهرت بغلت کنه و ببوستت مشکلته حل میشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤