نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاسه داغتر از اش نباش.با مرد خسیس و دهن بین.وبچه ننه.ازدواج نکن...
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
حرف نزده رو همیشه میشه زد.پس قبلش خوب فکر کن.که وقتی زدی دیگه نمیتونی جمعش کنی.مثل قضاوت نابجا..و این که صبور باش.و بخاطر اتفاقات خوب و بد زندگیت خدا رو شاکر باش.چون خوبیها نعمته.بدیها هم حکمت و امتحان الهی.که باعث پختگیت میشه..
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
زیاد به حرف اطرافیان اهمیت نده اگر چیزی پروندن وظیفه داری که حتما در لحظه جواب بدی و اگر جواب ندادی وظیفه داری که در لحظه فراموشش کنی
جایی که دیدی موندنت باعث شکست غرورت میشه فقط برو،نمون و به حرف کسی گوش نده فقط به ندای قلبت گوش بده،اگر بمونی بیشتر تحقیر میشی و در آخر بزور بیرونت میکنن