سلام به روی ماهتون 💗🌨
و به قلبای لطیف زنونه تون که تو فضای مجازی هم می تپه 💗
و ممکنه خیلی وقتا دنبال یه پناه یا راه حل تو این فضا باشه 💗
لطفاً دو سه دقیقه وقت بذارین و بخونین 💗🌨
گلدخترا ، من چند وقت پیش یه اکانت اینجا داشتم ، یعنی قضیه اینطوری شروع شد که ناراحتیای روحیم که به خاطرش قرص مصرف میکردم ، با قطع خودسر قرص ها داشت اذیتم میکرد و من ناراحت تر از قبل ، تو اینترنت اسم قرصامو سرچ میکردم تا ببینم آیا بقیه هم از قرص خوردن ناراضی ان و طرفدار ترک خودسر قرص و روش های سنتیِ " صرف " حتی تو شرایط خطرناک یا نه.. اینطوری بود که با نی نی سایت آشنا شدم و دیدم بع له ، خیلیای دیگه هم هستن که مثل منن و میخوان بزنن زیر کاسه کوزه ی درمان دارویی شون که روانپزشک تجویز کرده و همه چی رو خراب کنن به همین سادگی. این شد که منم به قطع دارویی ها پیوستم و دوست ندارم شرایط بدی که بعد از اون برام پیش اومدو بگم 🌨💗 من الان اینجام که بگم امشب دوباره و با تصمیم قاطع خودم یه وقت مشاوره ی آنلاین با پزشکم رزرو کردم. چرا ؟ چون فرورفتگی توی ناراحتیای روحی واقعاً در لحظه قابل حس نیست ، و یه فرآیند تدریجیه و ناگهان به خودت میای و می بینی تویی که اونقدر ادعای روحیه و ترک دارو و چه و چه داشتی ، الان حساب ناراحتیای فکریت از دستت در رفته.. بچه ها بیماریای عصر حاضر ، پیچیده تر از بیماری نسل مادرها و مادربزرگ های ماست و " شاید " اگه اونا با چند روز دراز کشیدن و شربت گلاب حال روحیشون خوب میشده ، ما نتونیم اینطوری خوب شیم. هم نکات طب سنتی خوبه ، هم نکات طب اسلامی خوبه ، هم طب مدرن ، ولی وقتی دیدید یکیشون داره " به اسم " طب سنتی یا اسلامی یا مدرن ، اون یکیو کاملاً تخریب و نفی میکنه ، لطفاً لطفاً باورش نکنید. دوستای خوبم ، مراقبت های غذایی و گیاهی ، انرژی مثبت ، اعتماد به نفس و همه ی اینا " لازمه " ی بهبودیه ، اما ممکنه برای شرایط هر کسی کافی نباشه. میخوام بگم بیماری پیشرفته ، داروی پیشرفته میخواد. خواهشم ازتون اینه نسخه های پزشکتونو جدی بگیرید ، اگه ناراحتی روحی دارید یه یاعلی بگین و در اولین فرصت برید سراغ یه روانپزشک خوب ، باور کنید هیچکدوم از تعادل روحی و حال خوب ضرر نمی بینیم ، حتی اگه داروهای تجویزی عوارض ناچیز و محتملی داشته باشن که درصدشون واقعاً زیاد نیست. من این داستانو تجربه کردم و اومدم ازتون خواهش کنم شما خطر نکنید و تن به تجربه ی مقاومت در برابر رجوع به روانپزشک و مصرف دارو ، ندید 🌨💗
دوستون دارم و امیدوارم درک کنید که دلم برای هر کسی مثل خودم که یک زن و دختر و یک انسانه ، تپیده 🌨💗
لطفاً برای حالِ منم دعا کنید 🌨💗
شبتون بخیر