2777
2789
چه جالب ببخشید خیلی سوال میکنم شما میدونیدد سمت چجوری تعیین میشه

مثلا مدیر مدرسه دولتی اینجا ۶ تومن میگیره،نمیدونم میتونه فرقیم داشته باشه تو شهرای دیگه یا تهران یا نه

معاون چند صدتومن کمتر معلم با سابفه هم حدود ۴ تومن

تازه استخدام حدود۳

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تهران درامدش خیلی بالاست تازه ماهی ۴ که گفتین برای شهر تهران خیلی کمه البته مطرح بشه بیشتر میشه

ماهی 4 نه عزیزم، روزی 4. تازه اگه هیچی کار نکنه و اینجور که خودش میگه از روزی که دوستم به عنوان رنگ کار اومده تو این آرایشگاه مشغول کار شده کلی مشتری برای این آرایشگاه پیدا شده و مشتریانش تبدیل به مشتری دائمی شدن و مشتریانش این خانم به دوست و آشنا  هم معرفی کردن که برای رنگ پیش همین دوست من بیان آخه تو آرایشگاه چندتا رنگ کار مشغول کارن ولی خب کار دوست من از همشون بهتر. ببین الان هزینه رنگ مو خیلی زیاده، بابت هر رنگ هم یه درصدی میده به صاحب آرایشگاه که نمیدونم چقدره... ولی خب به نظرم بوی مواد شیمیایی خیلی به ریه آسیب 

[QUOTE=166098069]ماهی 4 نه عزیزم، روزی 4. تازه اگه هیچی کار نکنه و اینجور که خودش میگه از روزی چقد عالی مرسی دوست عزیز

من نمیدونم خودم اول سالن بزنم یا اول برم درصدی

میشه لطف کنید از دوستتون برام که تو شهرستانم بپرسید؟

واینکه بپرسید الان هزینه های یادگیری چقدره

ممنون میشم

[QUOTE=166098069]ماهی 4 نه عزیزم، روزی 4. تازه اگه هیچی کار نکنه و اینجور که خودش میگه از روزی چقد ع ...

ببین دوست من همراه خواهرش چند سال پیش رفت دوره های آرایشگری رو دیدن و آرایشگاه زدن ولی خب چون آرایشگاه تازه کار بود براشون نچرخید ولی اینا ادامه دادن و تا خواهر دوستم ازدواج کرد و رفت خونه همسرش و فاصله خونه دوستم و خواهرش جوری بود که نمیشد با هم تو یه آرایشگاه کار کنن هر کدومشون یه طرف شهر بودن و از طرفی چون هنوز آرایشگاه به سود دهی نرسیده بود براشون اصلا صرف نمی‌کرد و دلسرد شدن و آرایشگاه تعطیل کردن. سه چهار سالی گذشت که خواهر دوستم رفت دوره تخصصی هاشور و ختم چشم و تو یه آرایشگاه معروف شروع به کار کردن کرد و کلی سود کرد البته اونم درصدی یه چیزی به صاحب آرایشگاه میده. تا اینکه دوست منم به پیشنهاد خواهرش رفت ترکیب رنگ مو رو حرفه ای یاد گرفت و اونم رفت تو یکی از آرایشگاه خوب شروع به کار کرد و از هر مشتری یه درصدی میده به صاحب آرایشگاه خدایی خیلی هم راضی و درامدش از خواهرش بیشتر. ولی هیچوقت نگفت چند درصد میده به آرایشگاه منم هیچوقت چیزی نمیپرسم همینقدر هم خودش بهم گفته بدون اینکه کلامی ازش بپرسم الان هم گفتم شاید تجربه دوستم به درد شما بخوره همین 

ببین دوست من همراه خواهرش چند سال پیش رفت دوره های آرایشگری رو دیدن و آرایشگاه زدن ولی خب چون آرایشگ ...

ممنون دوست عزیزم از اطلاعاتتون

لطف کردید