2777
2789
عنوان

کچل شدم😭😭😭😭😭

394 بازدید | 27 پست

بچه ها من مشکل هورمونی دارم براش داروام استفاده میکنم ولی یه مدته کاملا یهوویی همه موهای سرم داره میریزه😭😭😭😭کم کم کف سرمم داره معلوم میشه 

چندین بار چند تا دکتر رفتم ازمایشم دادم همه چی اوکیه همشونم همون داروهای قبلی رو دادن 

واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم ،کمبود ویتامینم ندارم 

به اندازه ای ریزش دارم که حتی اگه ده دقیقه یه جا بشینم دورم رو زمین اونقدر مو میریزه به سیاهی میزنه 

اگه یه لباسو پنج دقیقه ام بپوشم کلش پر مو میشه 

میترسم کچلِ کچل بشم😭😭😭😭

اگه راه حلی دارید لطفا بگید 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داروسازی می خونم 

ب همه ی کسایی ک اینجا مشکل ریزش دارن مولتی دیلی ایرانییییییییی رو معرفی می کنم چون نتیجه داده هم رو خودم هم چند نفر دیگه ارزونم هست ایرانیااااا ن مدل خارجیش 

منم ریزش داشتم بخاطر تنبلی تخمدان

اسپرینولاکتون نوشتن با چنتا اسپری . اسپری هارو استفاده نکردم

یکم بهتر شدم.

میگن مزوتراپی رو ریزش و رشد روباره تاثیر داره احتمالا منم انجام بدم

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
سونو دادی؟ من کیست داشتم موهام خیلی می‌ریخت 

بله چون pco هستم کلا تحت نظر پزشک زنانم هم به خاطر کیست و فولیکول هم هورمون 

دکتر گفت موردی نداری

۲۰

بیشتر از استرسه گلم واسه درسی چیزی استرس نداری؟ تیروئیدم میتونه باشه ریزش موهای وحشتناک معمولا واسه تیروئیدو کیسته اکثرا پروتئین زیاد مصرف کن اگ خوب نشدی برو آمپول بیوتین بزن میگن خوبه

من داروسازی می خونم  ب همه ی کسایی ک اینجا مشکل ریزش دارن مولتی دیلی ایرانییییییییی رو معرفی م ...

عزیزم موی زائدو که زیاد نمی کنه ؟