2821
2789
چ میکشیم ما واقعا ینی ما ی سئوال تو کلاس نتونستیم با وجود اصتاد حل کنیم  چون استاندارد نبود

اره اون زمانا یادم سوالای چالشی زیاد داشت ولی خب سخت تر وچالشی تر واسه ی کنکور اماده میکن ،مثلا کنکور امسال میگن خیلی سخت بوده

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

قلمچی رو خیلی خیلی زیاد از معلمام شنیدم که غیر استاندارده و بهمون توصیه میکردن که اصلا ازموناشو ندیم چون افسرده میشیم و....😑ولی خب من سوالاشو ندیدم ک چجورین و در چ حدی 

گزینه دو آسون تره 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اون زمانا یادم سوالای چالشی زیاد داشت ولی خب سخت تر وچالشی تر واسه ی کنکور اماده میکن ،مثلا کنکو ...

من دوس ال پیش دادم دیگ 

تجربی بودم 

ینی کشتن مارو 

چون اون سال تخرین سالی بود ک میگفتن میخاد کنکور برگزار ش و داوطلبم زیاد داش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اره اون زمانا یادم سوالای چالشی زیاد داشت ولی خب سخت تر وچالشی تر واسه ی کنکور اماده میکن ،مثلا کنکو ...

اتفاقا امسال خیلی از بچه هایی که تو قلم چی تراز بالا داشتن چیزی که میخواستن رو نیاوردن و موندن

فقط بحث سخت بودن نیس باید اگه میخوای تست سخت و چالشی بزنی اون تستا هم جهت با کنکور باشه

ولی متاسفانه قلم چی در یه جهت دیگه سوالاش سخت و چالشیه

اتفاقا امسال خیلی از بچه هایی که تو قلم چی تراز بالا داشتن چیزی که میخواستن رو نیاوردن و موندن فقط ...

عزیزم همیشه تراز بالا ها که موقعیتشون خوب نیش،استرس ،بیماری ،ماسک ودستکش وهوا و...روشون اثر میذاره

بعدم خیلی از ترازبالاهای شهر تقلب میکنن وسوالارو گیر میارن

وگرنه من سه سال مدام کل کشور وشهر چک کردم،اونایی که انتظار داشتیم همون چیزی شده بودن که اونجا بودن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
عزیزم همیشه تراز بالا ها که موقعیتشون خوب نیش،استرس ،بیماری ،ماسک ودستکش وهوا و...روشون اثر میذاره ...

منم نگفتم همه اینجورین ولی تا چند سال پیش واقعا درصد بالایی از بچه های خوب قلم چی رشته های خوبی هم میاوردن ولی امسال نه

نظر شخصی خودم که چند سال قلم چی آزمون میدادم این بود

مخصوصا پارسال سوالا واقعا استاندارد نبود و وقتی میاوردیم دبیرامون میدیدن هم تایید میکردن قضیه رو و میگفتن همسو با کنکور نیس و واقعا هم نبود متاسفانه